کشاورز ورامینی:
طالبی کاری حتی هزینه کارگر را نمی دهد+تصاویر
نظری کشاورز ورامینی بیان کرد: قیمت محصولاتی مانند طالبی آنقدر پایین است که حتی هزینه کارگر نیز دریافت نمی شود به همین منظور نیز به دنبال تغییر در کشت محصولات هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: کشت صیفی جات به خصوص طالبی در شهرستان ورامین به صورت گسترده طی سالیان گذشته رواج داشته است که عمده این کشت ها در بخش جوادآباد صورت می گیرد تا جایی که بخش جوادآباد را منبع تامین غله استان تهران می شناسند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,اما کشاورزان ورامینی مشکلات متعدد و مختلفی دارند که برای جویا شدن بخشی از این مشکلات به سراغ یکی از کشاورزان کهنه کار بخش جوادآباد رفتیم.
,قاسم نظیری از کشاورزان ورامین در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما بیان کرد: طی سالهای اخیر مشکلات کشاورزان بیشتر از گذشته شده است تا جایی که برای امرار معاش خودمان نیز به مشکلات جدی روبرو شدهایم.
,وی خاطر نشان کرد: سال گذشته قیمت طالبی آنقدر پایین بود که حتی نتوانستیم هزینه کارگرهایی که برای ما کار کرده بودند را نیز پرداخت کنیم به همین دلیل نیز مجبور شدم قسمتی از زمین خود را برای پرداخت بدهی خود بفروش برسانم.
,این کشاورز ورامینی اظهار داشت: مسئولین اعلام می کنند که تسهیلاتی را در اختیار کشاورزان قرار میدهند ولی زمانی که برای دریافت این تسهیلات اقدام میکنیم سیستم اداری بسیار پیچیده و گسترده باعث منحرف شدن کشاورزان از دریافت تسهیلات دولتی می شود.
,نظیری بیان کرد: از آنجایی که کاشت صیفی جات به خصوص طالبی طی سالهای گذشته هیچ سودی برای ما نداشت، به کشت محصولات دیگر روی آوردهایم.
,وی ادامه داد: به همراه تعداد دیگری از کشاورزان درخت پسته به همراه تاک انگور را در زمینی به مساحت حدود ۴۰ هکتار کاشتهایم تا از این طریق بتوانیم تا زمان به بار نشستن درخت پسته، از محصول انگور اضافه کنیم.
,این کشاورز با سابقه در توضیح طرح خود گفت: ۱۰ سال طول میکشد تا درخت پسته بتواند به سوددهی لازم برسد و این زمان بسیار طولانی است که اگر در کنار آن نتوانیم درآمدی داشته باشیم حتماً در زندگی با مشکلات بسیار جدی برخورد خواهیم کرد.
,وی ادامه داد: تاکهای انگور در فاصله بین درخت های پسته کاشته ایم تا طی این سالها بتوانیم از این طریق محصول انگور به امرار معاش خود بپردازیم.
,نظری با بیان اینکه محصولاتی مانند طالبی فانتزی است به همین جهت باید سریعاً بعد از رسیدن وارد بازار شده و به فروش برسد، گفت: طبق تصمیم مسئولین مختلف، میدان تره بار تهران و به تبع آن شهرستان های ورامین و پیشوا در روزهای تعطیل و همچنین روزهای پنجشنبه تعطیل می باشند که همین مسئله نیز ضربه بسیار بزرگی به محصولات کشاورزان وارد می کند.
,این کشاورز ورامینی خاطر نشان کرد: اگر مسئولین امر از کشاورزان حمایت لازم را نکنند مجبور هستیم که زمین های کشاورزی خود را به افرادی که سرمایه دارند بفروشیم و آن زمان است که ویلاهای زیبا برای سرمایه داران در منطقه ایجاد می گردد ولی محصولات کشاورزی نابود می شوند.
,, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, , ,

,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه