معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش دماوند خبر داد؛

آماده‌سازی ۵۳۲ کلاس آموزشی در دماوند برای سال تحصیلی جدید

آماده‌سازی ۵۳۲ کلاس آموزشی در دماوند برای سال تحصیلی جدید
معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند از آماده‌سازی ۵۳۲ کلاس آموزشی برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ خبر داد و گفت: ۱۶ هزار دانش‌آموز در مناطق شهری و روستایی شهرستان دماوند آماده ورود به مدارس هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مجید حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود، با اشاره به کلیات پروژه مهر اظهار کرد: پروژه مهر در شهرستان دماوند در سال جاری، با ۶ کارگروه انتصابات، تعمیر و تجهیز، توجیه و تبلیغ، ساماندهی نیروی انسانی، تأیید صلاحیت و نظارت و ارزیابی فعالیت‌ها مشغول فعالیت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید مجید حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار , پایگاه خبری تارود, تارود, ، با اشاره به کلیات پروژه مهر اظهار کرد: پروژه مهر در شهرستان دماوند در سال جاری، با , ۶,  کارگروه انتصابات، تعمیر و تجهیز، توجیه و تبلیغ، ساماندهی نیروی انسانی، تأیید صلاحیت و نظارت و ارزیابی فعالیت‌ها مشغول فعالیت است.,

وی افزود: به این منظور، ۳۱۵ کلاس ابتدایی، ۱۰۶ کلاس برای مقطع متوسطه اول،۶۰ کلاس ویژه متوسطه دوم و ۵۱ کلاس برای متوسطه مهارتی و هنرستان‌ها در سال تحصیلی ۹۶۹۷ در نظر گرفته‌شده است.

, وی افزود: به این منظور، , ۳۱۵,  کلاس ابتدایی، , ۱۰۶,  کلاس برای مقطع متوسطه , اول, ،, ۶۰,  کلاس ویژه متوسطه , دوم,  و , ۵۱,  کلاس برای متوسطه مهارتی و هنرستان‌ها در سال تحصیلی , ۹۶, , ۹۷,  در,  نظر گرفته‌شده است.,

معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند ادامه داد: به‌ این‌ترتیب ۵۳۲ کلاس در سال تحصیلی جدید، آماده ورود ۱۶ هزار دانش‌آموز در مناطق شهری و روستایی این شهرستان می‌باشد.

, آموزش,  , و,  , پرورش, ۵۳۲ , ۱۶,  , هزار, دانش‌آموز, می‌باشد,

*۷۰ درصد از ساماندهی نیروی انسانی در مدارس شهرستان دماوند صورت گرفته است

, *۷۰ درصد از ساماندهی نیروی انسانی در مدارس شهرستان دماوند صورت گرفته است, *۷۰ درصد از ساماندهی نیروی انسانی در مدارس شهرستان دماوند صورت گرفته است, *۷۰,

حسینی خاطرنشان کرد: شعار امسال ما، امید و نشاط دانش‌آموزی، مدیریت مشارکتی با تکیه بر اقتصاد بومی و بصیرت عاشورایی است، بنابراین با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده، فرایند ثبت‌نام و کلاس‌بندی در مدارس شهرستان دماوند در حال اجراست و بیش از ۷۰ درصد از ساماندهی نیروی انسانی در این شهرستان صورت گرفته است.

, دانش‌آموزی, تکیه,  , بر, ۷۰,

وی با اشاره به فرایند هدایت تحصیلی برای دانش‌آموزان ورودی پایه دهم گفت: این طرح در سال گذشته اجرایی شد و با چالش‌هایی روبرو گردید، اما با توجه به تمهیدات در نظر گرفته‌شده، پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری با مشکل خاصی روبه‌رو نباشیم.

,

معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند توضیح داد: سه عامل آزمون مشاوره‌ای، ظرفیت منطقه و عملکرد علمی و تحصیلی، در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان مؤثر است و آن‌ها با در نظر گرفتن این عوامل، می‌توانند به انتخاب رشته تحصیلی بپردازند.

,

*شرکت ۹۲۳ هزار نفر دانش‌آموز از شهرستان دماوند در کنکور سال ۹۶/ ۵۸۰ هزار نفر متقاضی رشته تجربی بودند

, *شرکت ۹۲۳ هزار نفر دانش‌آموز از شهرستان دماوند در کنکور سال ۹۶/ ۵۸۰ هزار نفر متقاضی رشته تجربی بودند, *شرکت ۹۲۳ هزار نفر دانش‌آموز از شهرستان دماوند در کنکور سال ۹۶/ ۵۸۰ هزار نفر متقاضی رشته تجربی بودند,

حسینی با توجه به علاقه دانش‌آموزان به‌ویژه دختران به تحصیل در رشته تجربی اظهار داشت: در کنکور برگزار شده در سال جاری در شهرستان دماوند، از تعداد ۹۲۳ هزار دانش‌آموز شرکت‌کننده، ۵۸۰ هزار نفر متقاضی رشته تجربی بودند.

,

وی ادامه داد: با توجه به حجم محدود ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته تجربی، سرمایه عظیمی از دانش آموزان که می‌توانند در سایر رشته‌ها شرکت کنند، از ورود به دانشگاه باز می‌مانند، بنابراین هدف ما هدایت صحیح دانش‌آموزان با توجه به عملکرد علمی آن‌ها است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه