منتخب مردم مشهد در پنجمین دوره انتخابات شوراها:

معتمدان محلات باید ارتباط جدی با شورا داشته باشند

معتمدان محلات باید ارتباط جدی با شورا داشته باشند
منتخب مردم مشهد در پنجمین دوره انتخابات شوراها گفت: معتمدان محلات باید ارتباط جدی با شورا داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان اصولی در دیدار با معتمدان اهالی شهرک شهید باهنر در مسجد موسی ابن جعفر(ع) افزود: ما نکات را می‌گیریم و در ارتباط با مدیران و شهرداران مناطق طرح می‌کنیم و به همین دلیل بزرگان و معتمدان محلات باید پیگیر امور بوده و در ارتباط با شورای شهر، تمام مشکلات را منتقل کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: اینکه مردم با رای و حضور در انتخابات، ما را به عنوان خادم برگزیدند، خود را مکلف می‌دانم که بیشتر بشنوم و بیشتر در جمع مردم حضور پیدا کنم و بیش از آنکه بخواهم وعده یا شعاری بدهم آمده‌ام نکات شما را بشنوم تا در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های این منطقه، مطالبات مردم را مدنظر قرار دهم.
 
منتخب مردم مشهد در پنجمین دوره انتخابات شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه یکی از مباحث جدی که در زمان انتخابات مطرح کردیم مشارکت جدی مردم در اداره شهر بود، خاطرنشان کرد: شورای شهر به نوعی هیات امنای شهر است و باید خواسته‌ها و مطالبات مردم را شنیده و به دستگاه‌های اجرایی مربوطه منتقل کند.
 
اصولی ادامه داد: در مناطق کم برخوردار خواستار توجه به رفاه هستیم که آثار مثبتی برای منطقه و کل شهر ایجاد خواهد کرد.
 
وی با بیان اینکه در این دوره انتقالی با مطالعه و گفت‌وگو با مردم سعی بر ایجاد یک تصویر درست از شهر هستیم، افزود: مشکلات و دغدغه‌های شما را شنیدم و این‌ها دغدغه‌های من و تمام منتخبان شما در شورای پنجم است و مدیران منتخب و منتصب ما باید این دغدغه‌ها را جدی گرفته و به آن توجه کنند.
 
اصولی تصریح کرد: شما اعتماد کرده و اداره شهر را به ما سپردید و ما منتخبان هم افراد متخصص و کاربلد را منصوب کرده و از آن‌ها خواهیم خواست که دردها، محرومیت‌ها و مشکلات شما را بررسی و رفع کنند.
 
منتخب مردم مشهد در شورای شهر با اشاره به مشکلات موجود در شهر عنوان کرد: معضلات فرهنگی، اجتماعی و معیشتی به اقتصاد وابسته است و ما برای اینکه بتوانیم کار، شغل و درآمد ایجاد کنیم لازم است که در شهر و منطقه سرمایه‌گذار بیاوریم و برای آوردن سرمایه‌گذار که برای تک تک افراد خانواده ما شغل ایجاد کند، باید نوع نگاه خود را به سرمایه‌دار تغییر دهیم.
 
وی خاطرنشان کرد: نگاه و رفتار ما باید به سمتی برود که برای سرمایه‌گذار جذابیت ایجاد شده و سرمایه را به مشهد برگردانیم و مردم باید از سرمایه‌گذاران استقبال کنند زیرا باعث ایجاد شغل و رونق در منطقه می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه