برگزاری دوره تکمیلی بسیج با حضور ۸۵ نفر در مهران

برگزاری دوره تکمیلی بسیج با حضور ۸۵ نفر در مهران
فرمانده سپاه ناحیه مهران گفت: ۸۵ نفر از بسیجیان گردانهای بیت المقدس شهرستان مهران در آموزش تکمیلی بسیج شرکت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگرد روح الله جاویدان ، فرمانده سپاه ناحیه مهران در گفتگو با خبرنگار آوای مهران اظهار کرد: برپایی این دوره معادل دوره آموزش سربازی در هر یگان برای نیروهای مسلح معتبر و محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آوای مهران ,

وی افزود: شرکت کنندگان بسیجی در این دوره آموزش های نظامی و عقیدتی پیش نیاز خدمت را در شهر خود سپری و در زمان خدمت سربازی از ۲ ماه آموزش مقدماتی معاف می شوند.

,

فرمانده سپاه ناحیه مهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای آموزش تکمیلی بسیجیان اظهار کرد: در این برنامه بسیجیان گردان‌های بیت‌المقدس در یک دوره دو مرحله‌ای 45 روزه شرکت می‌کنند.

,

سرگرد پاسدار جاویدان با بیان اینکه شرکت‌کنندگان در مرحله اول به مدت 30 روز در کلاس‌های تئوری شرکت می‌کنند، گفت: این افراد در مرحله دوم به مدت 15 روز در کلاس‌های عملی حضور می‌یابند.

,

وی در پایان افزود: در این دوره 45 روزه تلاش داریم تا برای بسیجیان کلاس‌های آشنایی با فنون رزمی انفرادی، به‌کارگیری آن در ماموریت‌ها، آشنایی و مهارت در به‌کارگیری سلاح و تجهیزات انفرادی، آشنایی با مباحث عقیدتی ـ سیاسی، آمادگی جسمانی و کسب ورزیدگی متناسب با ماموریت‌هارا برگزار کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه