توسط مجمع نمایندگان گلستان و سیستان انجام شد:
درخواست برقراری پروازهای کلاله به زابل از وزیر راه و شهرسازی
مجمع نمایندگان استان گلستان و سیستان و بلوچستان با امضا نامه ای درخواست خود مبنی بر برقراری پروازهای کلاله- زاب را مطرح کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، استمرار پروازهای فرودگاه کلاله به چندین مولفه بستگی دارد که افزایش خطوط هوایی این فرودگاه به استان ها و شهرهای پر جمعیت یکی از مهمترین مولفه ها است و با توجه به تردد زیاد مردم کلاله به سیستان و بلوچستان و بالعکس، درنظر گرفتن یک خط هوایی برای این فرودگاه می تواند تاثیر بسزایی در استمرار پرووازهای این فرودگاه داشته باشد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، استمرار پروازهای فرودگاه کلاله به چندین مولفه بستگی دارد که افزایش خطوط هوایی این فرودگاه به استان ها و شهرهای پر جمعیت یکی از مهمترین مولفه ها است و با توجه به تردد زیاد مردم کلاله به سیستان و بلوچستان و بالعکس، درنظر گرفتن یک خط هوایی برای این فرودگاه می تواند تاثیر بسزایی در استمرار پرووازهای این فرودگاه داشته باشد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، استمرار پروازهای فرودگاه کلاله به چندین مولفه بستگی دارد که افزایش خطوط هوایی این فرودگاه به استان ها و شهرهای پر جمعیت یکی از مهمترین مولفه ها است و با توجه به تردد زیاد مردم کلاله به سیستان و بلوچستان و بالعکس، درنظر گرفتن یک خط هوایی برای این فرودگاه می تواند تاثیر بسزایی در استمرار پرووازهای این فرودگاه داشته باشد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,در همین راستا مجمع نمایندگان استان گلستان و سیستان و بلوچستان با امضای نامه ای، در خواست خود مبنی بر ایجاد خط هوایی از فرودگاه کلاله به زابل را به آخوندی وزیر راه و شهرسازی اعلام کردند.
, در همین راستا مجمع نمایندگان استان گلستان و سیستان و بلوچستان با امضای نامه ای، در خواست خود مبنی بر ایجاد خط هوایی از فرودگاه کلاله به زابل را به آخوندی وزیر راه و شهرسازی اعلام کردند., در همین راستا مجمع نمایندگان استان گلستان و سیستان و بلوچستان با امضای نامه ای، در خواست خود مبنی بر ایجاد خط هوایی از فرودگاه کلاله به زابل را به آخوندی وزیر راه و شهرسازی اعلام کردند.,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه