logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

توسط خیران پیشوایی در بهار امسال انجام شد؛

مشارکت در پرداخت یک میلیارد و ۱۸۶میلیون ریال صدقه

مشارکت در پرداخت یک میلیارد و ۱۸۶میلیون ریال صدقه
سه ماهه نخست امسال بیش از یک میلیارد و ۱۸۶ میلیون ریال صدقه توسط خیران پشوایی جمع آوری شد که این رقم برای رفع نیازهای خانواده‌های تحت حمایت هزینه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر کمیته امداد شهرستان پیشوا به تشریح فعالیت های مشارکت های مردمی در حوزه صدقه این نهاد در سه ماهه نخست امسال و سال گذشته پرداخت.

مجتبی عبدااللهی، مدیر کمیته امداد شهرستان پیشوا با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۹ هزار و ۵۰۰  صندوق صدقات در شهرستان تعبیه شده است، گفت: بیش از هشت هزار و ۸۰۰ صندوق از این تعداد در منازل خانوارهای نیکوکار شهرستان، ۵۴۹ صندوق بزرگ در سطح شهرستان و ۱۲۴صندوق متوسط در ادارات و مراکز علمی تعبیه و نصب شده است.

وی با بیان اینکه با مشارکت خیران پیشوایی در سه ماهه نخست امسال از طریق صندوق های صدقات بیش از یک میلیارد و ۱۸۶ میلیون ریال به نیازمندان کمک شده است؛عنوان کرد: ۱۰۰ درصد صدقات جمع‌آوری شده برای رفع نیازهای خانواده‌های تحت حمایت در بخش‌های مختلف از جمله کمک به اشتغال، جهیزیه، مسکن، کمک به درمان نیازمندان، کمک به تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند ، ابن السبیل و سایر موارد حمایتی هزینه می‌شود.

عبداللهی با بیان اینکه زمینه‌سازی برای مشارکت خیران برای رفع مشکلات و نیازهای خانواده‌های تحت حمایت از رویکردهای مهم کمیته امداد است؛ افزود: مشارکت خیران در طرح صدقات در سه‌ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه آن درسال قبل افزایش ۱۰ درصدی داشته است .

مدیر کمیته امداد شهرستان پیشوا به سامانه پیامکی با شماره # ۰۲۱۱۱ * ۸۸۷۷ * به عنوان یکی از روش های نوین در پرداخت کمک های مردمی برای  تمامی مشترکان اپراتور همراه اول و ایرانسل فعال اشاره و عنوان کرد: پرداخت صدقه به روش پیامکی با بهره گیری از فناوری های جدید  با هدف تسهیل پرداخت کمک های مردمی، شفاف سازی هزینه کردها و افزایش اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد راه اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد در حوزه مشارکت‌های مردمی توسعه کمی و کیفی طرح‌های اجرایی این نهاد است، بیان کرد: از ابتدای امسال تعداد ۲۰۰   مشترک جدید در طرح صدقات به جمع خیران همکار با کمیته امداد شهرستان  در این طرح پیوسته‌اند.

مدیر کمیته امداد شهرستان پیشوا همچنین به سامانه تلفن گویای ۷۳۵۵ اشاره کرد و گفت: نیکوکاران گرامی از طریق این سامانه علاوه بر پرداخت انواع وجوهات شرعی و صدقه  می توانند نسبت به رسیدگی به درخواست ها، انتقادات، پیشنهادات و ثبت نام در طرح اکرام اقدام کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه