در سایه بی توجهی مسئولان فرهنگی؛
انتخاب زیباترین دختر و پسر مانکن در شیراز
یک صفحه اینستاگرامی که حدود یکسال از فعالیتش میگذرد اخیرا اقدام به برگزاری انتخاب زیباترین دختر و پسر در شیراز نموده و جالب اینجاست که یک کافه در شیراز نیز مسئول برگزار کننده این مسابقه شده است
مدیر این صفحه از کاربران درخواست کرده به شخص صاحب عکس که نام و مشخصات و آدرس پیج شخصی او نیز مشخص است رای دهند.
مدیر این صفحه در پاسخ به سئوال یکی از کاربران که شرایط حضور در مسابقه و عکس ارسالی را در دایرکت(پیام شخصی) پرسیده است می گوید:«عکس هرچه لختی تر باشد چون لایک بیشتری میخورد در مسابقه شرکت داده می شود! و اگر عکس شما زیر دو هزارتا لایک بخورد حذف می شود!»


از زمان اعزام «همفر» جاسوس انگلیسی به کشورهای اسلامی تا دوره ماموریت باب برای از بین بردن اسلام و ماجرای «قره العین» و همینطور هم اکنون در صحنه گردانی سینمایی غرب علیه زنان و توسل به گلشیفته، مقابله با حجاب و پوشش زنان یکی از اصلی ترین بسترهای فعالیت دشمن با امید نابودی اخلاقی جامعه و گسترش فساد هرزگی بوده است.
مسئولین امر وظیفه دارند بر اساس مقررات عمومی کشور و شریعت مقدس اسلام در اسرع وقت با این بانیان ابتذال، برخورد قاطع کرده و جنبه غیر قابل انکاری از ناتوی فرهنگی را مهار کنند.
,
,
,
,

, مدیر این صفحه از کاربران درخواست کرده به شخص صاحب عکس که نام و مشخصات و آدرس پیج شخصی او نیز مشخص است رای دهند.
,
,
,

, ,
,

, ,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه