قسمتی از وصیت نامه شهید نادر لوبندی؛
پدر و مادر عزیز، هیچ وقت از خط ولایت جدا نشوید
پدر و مادر عزیز، همیشه از خون شهیدان پاسداری کنید و از انقلاب اسلامی و کشورمان دفاع کنید. مبادا نمازهایتان قضا شود. هیچ وقت از خط ولایت جدا نشوید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از دیمه نیوز؛ نگاهی به خاطرات بر جای مانده از خانواده های شهدا و همچنین مطالعه وصیت نامه های شهیدان حاکی از دغدغه آنان نسبت به اسلام، انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، حفظ حجاب، پیروی از ولایت و . . . است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیمه نیوز,شهدا به معنای واقعی کلمه امام زادگان عشق و امام زادگان انقلاب هستند؛ آنان زنده اند و نزد خدای خود روزی می خورند و هر کس در این زمینه تردید دارد، باید به خودش شک داشته باشد.
,مشخصات شهید:
,نام پدر: منصور تاریخ تولد: ۱۳۴۸
,تاریخ شهادت: ۵/۶/۱۳۶۸ محل شهادت: نهر خرم
,محل دفن: شهر فیروزکوه نحوه شهادت: غرق شدن در آب
,زندگی نامه شهید:
,شهید نادر لوبندی در سال ۱۳۴۸ در نخستین روز عید در روستای “طارس” شهرستان فیروزکوه دیده به جهان گشود.
,شهید دوران ابتدایی خود را در فیروزکوه در یکی از مدارس ابتدایی گذراند و پس از آن در مدرسه آیت الله مشکینی دوران راهنمایی خود را به اتمام رسانید.
,در فعالیت های سیاسی و فرهنگی مدرسه خود شرکت داشت و در دوران پیروی انقلاب هم به پخش اعلامیه ها می پرداخت.
,قسمتی از وصیتنامه شهید:
,پدر و مادر عزیز، همیشه از خون شهیدان پاسداری کنید و از انقلاب اسلامی و کشورمان دفاع کنید. مبادا نمازهایتان قضا شود. هیچ وقت از خط ولایت جدا نشوید. جبهه ها را از جهت مالی وینیروی انسانی پُر کنید تا رزمندگان عزیز احساس تنهایی نکنند.
,یاد همه شهیدان شاد و راهشان همیشه نورانی و پررهرو باد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه