مدیر کل تعزیرات حکومتی استان:
عامل قاچاق لوازم خانگی در قزوین محکوم شد
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان قزوین از محکومیت عامل قاچاق لوازم خانگی (انواع ظروف خارجی) در این استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود احمدی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان قزوین در گفتوگو با شاخص، از محکومیت عامل قاچاق لوازم خانگی ( انواع ظروف خارجی ) در این استان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,وی افزود: با دریافت گزارش ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قزوین در حین گشت زنی و کنترل خودروها با مشکوک شدن به یک خودروی عبوری پس از متوقف ساختن آن در طی بازرسی ۱۲ بسته انواع ظروف خارجی کشف شد.
,احمدی بیان کرد: سپس پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه هفتم رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارزتعزیرات حکومتی شهرستان قزوین ارجاع داده شد.
,شعبه با احضار متهم و بررسی اسناد و مدارک موجود تخلف انتسابی را محرز تشخیص داده و متهم را علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت به پرداخت چهل و شش میلیون ریال (۰۰۰ ۰۰۰ ۴۶ ریال ) جریمه نقدی جریمه جریمه نقدی جزای نقدی در حق دولت محکوم نمود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه