خراسان شمالی منتخب نگارش طرح ویژه نهضت سوادآموزی
معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش خراسان شمالی گفت: 6استان از جمله خراسان شمالی فرصت نوشتن طرح ویژه نهضت سوادآموزی دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه گزارش پایگاه اطلاع رسانی فاروج مهدی مودی افزود: درسطح کشور 6استان (کردستان،لرستان،سیستان وبلوچستان ،آذربایجان غربی ،کرمان وخراسان شمالی ) برای نوشتن طرح ویژه نهضت سوادآموزی انتخاب شده اند متناسب با شرایط استان ها طرحی برای باسوادی گروه هدف تهیه ودرصورت تصویب اجرایی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه اطلاع رسانی فاروج,وی گفت: طرح استان با سوادآموزی تشویق محورتهیه شده است ودرصورت تصویب از مهرماه اجرایی می شود.
,مودی افزود: درصورت تصویب طرح های استان های منتخب، ازمهرماه قوانین منحصر به استان ها ظرف دوسال اجرایی می شود.
,وی با اشاره به اینکه پالایش جز سیاست های اصلی است گفت: شهرستان فاروج رتبه اول استان را درعملکمرد نهضت داشته است.
,به گفته این مسئول،فاروج با باسوادی 91درصد گروه هدف براساس سرشماری سال 90،دررتبه یک درصد از میانگین استانی بالاتر است اما با توجه به میانگین 5/92درصدی کشوردر این گروه ازمیانگین کشوری عقب است.
,وی با اشاره به اینکه از 3هزارو8نفر بیسوادگروه هدف شناسایی شده در سرشماری سال90 شهرستان فاروج 90،یک هزارو 368نفر باقی مانده است گفت: با توجه به بالا بودن امکان خطا در خوداظهاری های انجام شده پالایش این تعداد گام نخست است.
,مودی رقم اعتباری پیش بینی شده برای امسال نهضت سوادآموزی شهرستان را 11میلیاردو 700میلیون ریال عنوان کرد وافزود: یک ریال کسربودجه درنهضت نداریم.
,از مجموع جمعیت 6سال به بالای شهرستان 52هزار نفری فاروج 35هزارو 206نفر معادل 22/75درصد جمعیت شهرستان باسوادند 94/80درصد این جمعیت را مردان تشکیل می دهند.
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه