رئیس مجمع نمایندگان مازندران:

چک سفید در رای اعتماد به هیچ وزیری نخواهیم داد

چک سفید در رای اعتماد به هیچ وزیری نخواهیم داد
رئیس مجمع نمایندگان مازندران با بیان اینکه برای نمایندگان مازندران مهم است که بدانند وزرا چه شناختی از مسائل و مشکلات استان دارند، گفت: چک سفید به هیچ وزیری در رای اعتماد نخواهیم داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسین نیازآذری در گفت‌وگو با بلاغ، با تأکید بر اهمیت تأمین و تحصیل منافع مردم توسط دولت دوازدهم، اظهار کرد: اعضای مجمع نمایندگان مازندران در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت علاوه بر لحاظ کردن شایستگی‌ها و ارزش‌های انقلابی توجه به منافع و مصالح کشور را نیز به‌طور جدی مدنظر خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی افزود: برای ما این مسأله مهم و حائز اهمیت خواهد بود ببینم وزرای پیشنهادی چه برنامه مشخصی برای حل مسائل استان مازندران خواهند داشت.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران تصریح کرد: همکاران بنده در مجمع نمایندگان استان مازندران علاوه بر توجه روندهای فراکسیونی و کمیسیونی روی تحصیل منافع استان به‌عنوان یک کلان‌شهر دغدغه دارند و از وزرای پیشنهادی تعهدات و برنامه‌های کاربردی برای شتاب‌بخشی به طرح‌های محرک توسعه مطالبه می‌کنند.

نیازآذری با بیان اینکه برای نمایندگان مازندران مهم است که بدانند وزرا چه شناختی از مسائل و مشکلات استان مازندران دارند، یادآور شد: ما با احترام به رای ملت در 29 اردیبهشت ماه چک سفید به هیچ وزیری نخواهیم داد و برسر منافع ملی و استان استوار هستیم.

وی در پایان گفت: مسائلی از قبیل حفظ محیط زیست، مدیریت منابع آب، صیانت از دست‌رنج کشاورزان، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، سرمایه‌گذاری در حوزه نفت دریای شمال، سامان‌دهی سواحل، سرمایه‌گذاری در طرح‌های محرک توسعه استان مازندران، تکمیل شبکه راه‌های استان، گسترش شبکه حمل و نقل ریلی، توجه به مدیریت شهری و عمران روستایی، توجه به حفظ و گسترش ظرفیت صنعتی استان و به‌ویژه برنامه‌های کمی درباره ایجاد اشتغال مدنظر نمایندگان استان مازندران است.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه