مدیر جهاد کشاورزی سروآباد:
900 هکتار از اراضی شهرستان سروآباد آماده احداث باغات جدید است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سروآباد گفت: 900 هکتار از اراضی شهرستان سروآباد با تقاضای خود بهرهبرداران آماده احداث مجتمعهای باغی در سال جاری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کُردتودی، مجید قاسمینژاد عنوان کرد: از این مقدار 700 هکتار آن براساس نقشه ماده 56 منابع طبیعی، مالکیت آنها محرض گردیده و مابقی هم در صدد رفع تداخل آن با اراضی ملی هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,وی خاطر نشان کرد: تعداد 7000 بهره بردار بخش کشاورزی در مساحتی برابر با 5779 هکتار باغ در شهرستان سروآباد مشغول به تولید محصولات کشاورزی هستند. که اکثر این محصولات به صورت ارگانیک تولید و روانه بازار می شود.
,مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سروآباد میزان باغات آبی شهرستان سروآباد را 3.964 هکتار و باغات دیم 1.815 هکتار عنوان کرد و افزود: گونه های عمده باغی در این شهرستان گردو، انگوردیم، انار، انجیر، توت فرنگی و انواع درختان میوه هسته دار می باشد.
,قاسمینژاد نیروی انسانی جویای کار، آب و هوای منحصر به فرد با میانگین بارش 700 میلی متری باران و رودخانه های پرآب را از پتانسیل های ویژه شهرستان سروآباد دانست و افزود: این عوامل شرایط لازم برای اجرای طرح های توسعه ای بخش کشاورزی فراهم کرده است.
,مدیر جهاد کشاورزی سروآباد، بزرگترین مانع را در راه توسعه باغات در این شهرستان منطقه محافظت شده کوسالان و شاهو دانست و گفت: متاسفانه این منطقه حدود نیمی از مساحت شهرستان در برگرفته که اجازه عملیاتی کردن طرح های کشاورزی در این مناطق داده نمی شود.
,وی همچنین تداخل اراضی ملی با اراضی کشاورزی را دیگر مشکل توسعه باغات دانست و از مدیران و مسئولین منابع طبیعی استان خواست که نهایت همکاری را با سازمان جهاد کشاورزی برای رفع این تداخل داشته باشند.
,قاسمینژاد خاطر نشان کرد به علت کوهستانی بودن منطقه، سطوح اراضی کشاورزی کوچک بوده و این مزارع بشتر برای اجرای طرح توسعه باغات مناسب میباشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه