آغاز مراسم مذهبی قره کلیسا در چالدران +تصاویر

آغاز مراسم مذهبی قره کلیسا در چالدران +تصاویر
مراسم سالیانه مذهبی قره کلیسا با حضور ارامنه در شهرستان چالدران آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نوای چالدران، آغاز مراسم سالیانه مذهبی قره کلیسا در شهرستان چالدران . با فرا رسیدن سالروز شهادت طاطائوس مقدس یکی از حواریون حضرت مسیح (ع) تعداد زیادی از ارامنه ایران و جهان با حضور در قره کلیسای این شهرستان ، با انجام اعمال خاص مراسم عشای ربانی یا بادارک را آغاز نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای چالدران,

دایموند آبراهیمیان عضو هئیت برگزار کننده مراسم زیارت قره کلیسا در گفتگو با نوای چالدران گفت: امسال شصت وسومین سال بر گزاری مراسم مذهبی قره کلیسا در شهرستان چالدران می باشد که از۵مردادماه شروع شده و ۳ روز ادامه خواهد داشت در این مدت ارامنه با انجام اعمال زیارتی از جمله راز و نیاز با خدا ، روشن کردن شمع ، غسل تعمید نوزادان ، قربانی کردن گوسفند از خداوند طلب رحمت و مغفرت گناهان خود خواهند نمود جای دارد امسال به دلیل فراهم نمودن امکانات رفاهی و خدماتی در جهت رفاه حال زائرین شرکت کننده در مراسم از مسئولین استانی و شهرستانی تشکر و قدر دانی نمایم .

,

فرماندار و رئیس ستاد بر گزار مراسم مذهبی قره کلیسا در گفتگو با نوای چالدران گفت :امسال در جهت بر گزاری مراسم مذهبی قره کلیسا امکانات رفاهی و خدماتی بیشتری برای ارامنه شرکت کننده در مراسم مهیا شده است از جمله این امکانات راه اندازی درمانگاه سیار ، برپایی ایستگاه آتش نشانی ، استقرار نیروهای امداد و نجات ، بر پائی غرفه فروش مواد غذائی و حضور ۴ شبانه روز نیروهای خدمات رسان آب ، برق و اکیپهای بهداشت محیط و دامپزشکی می باشد.

,

کریم حسین زاده خاطر نشان کرد :فعالیت افزون بر ۱۰۰ نفر نیروی خدمات رسان در جهت هرچه بهتر بر گزار شدن مراسم از جمله قداماتی است که امسال از سوی مسئولین استانی و شهرستانی انجام گرفته است

,

وی تصریح کرد :امسال پیش بینی شده است افزون بر۶ هزار نفر ارامنه از سراسر ایران و برخی کشورهای دنیا در این مراسم مذهبی حضور داشته باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه