عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
پزشکان به دلیل محرومیت کوثر و خلخال منطقه را ترک می کنند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: پزشکان به دلیل محرومیت شهرستانهای کوثر و خلخال منطقه را ترک می کنند، این در حالی است که هر دو شهرستان نیاز مردم به توسعه خدمات درمانی دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از کوثرخبر، بشیر خالقی در خصوص عدم ماندگاری پزشکان متخصص در شهرستان های کوثر و خلخال اظهار کرد: پزشکان به دلیل محرومیت منطقه، شهرستان را ترک می کنند و این در حالی است که هر دو شهرستان نیاز مبرم به توسعه خدمات درمانی دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس همچنین به جذب۳۹ نفر وارد درمانی اشاره کرد و گفت:انتظار می رود این تعداد در کمترین زمان به کار گرفته شوند.
,خالقی اقدام دولت برای کاهش تعرفه های درمانی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این موضوع رضایت شهروندان را به دنبال داشته است و لازم است گام های موثری در خصوص بدهی بیمارستان ها نیز از سوی دولت برداشته شود.
,وی تاکید کرد: ضرورت دارد توسعه و تجهیز مراکز درمانی خلخال و کوثر نیز بصورت متناسب با نیاز مردم انجام یافته و خدمات بهداشتی و درمانی به اقشار متعدد ارائه شود.
,نماینده شهرستان های کوثر و خلخال ضمن تقدیر از خدمات ارائه شده در حوزه بهداشت و درمان در سطح استان اردبیل و شهر گیوی گفت: مفاخر و شخصیت های بسیاری در دامان شهرستان کوثر پرورش یافته و امروز در مسئولیت های متفاوت کشوری در تاسیس و تجهیز این بیمارستان به مسئولین و اهالی یاری رسانده اند.
,خالقی اضافه کرد: لازم است در خصوص آغاز و تکمیل پایاب سد گیوی که بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان کوثر را زیر کشت می برد تمهیدات کارشناسی شده ای انجام یابد چرا که توجیه اقتصادی این پروژه ملی در حوزه کشاورزی، اقتصادی و اشتغالزایی بیش از پیش حائز اهمیت است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه