رسانه دولتی در اختیار مزدور آمریکایی

رسانه دولتی در اختیار مزدور آمریکایی
خبرگزاری دولتی ایسنا برای چندمین بار طی هفته‌های اخیر عناصر گروهکی را تحویل گرفت و این بار به مصاحبه با رئیس گروهک نهضت آزادی پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت: ابراهیم یزدی در حالی که گروهک متبوع وی ریشه بسیاری از تحرکات رادیکال و ساختارشکنانه در طول 3 دهه اخیر و در خدمت  آمریکا بود، فصل مشبعی علیه افراط و تندروی اظهار نظر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

خوش‌خدمتی برخی عناصر نفوذی در خبرگزاری ایسنا نسبت به گروهک‌های ورشکسته در حالی است که این خبرگزاری شبه‌دانشجویی و وابسته به جهاد دانشگاهی، تصویر حضرت امام خمینی‌(ره) را بر پیشانی صفحه اول خود دارد و مدعی همراهی با خط امام است.

,

حضرت امام خمینی بهمن ماه سال 1366 و در پاسخ به نامه استفسار وزیر کشور وقت- علی‌اکبر محتشمی‌پور- درباره نهضت آزادی تصریح کرده بودند «در موضوع نهضت به اصطلاح آزادی مسائل فراوانی است که بررسی آن محتاج به وقت زیاد است.

,

آنچه باید اجمالاً گفت آن است که پرونده این نهضت و همین طور عملکرد آن در دولت موقت اول انقلاب شهادت می‌دهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است، و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است که شاید آمریکای جهانخوار را که هر چه بدبختی ملت مظلوم ایران و سایر ملت‌های تحت سلطه او دارند از ستمکاری اوست، بهتر از شوروی ملحد می‌دانند و این از اشتباهات آنها است.

,

در هر صورت، به حسب این پرونده‌های قطور و نیز ملاقات‌های مکرر اعضای نهضت، چه در منازل خودشان، و چه در سفارت آمریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها، که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند ملت‌های مظلوم به ویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا و مستشاران او دست و پا می‌زدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران می‌خورد که قرنها سربلند نمی‌کرد، و به حسب امور بسیار دیگر، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانون‌گذاری یا قضایی را ندارند؛ و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بی‌مورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تاویل‌های جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهک‌های دیگر، حتی منافقین (این فرزندان عزیز مهندس بازرگان) بیشتر و بالاتر است]...[ نتیجه آنکه نهضت به اصطلاح آزدی و افراد آن چون موجب گمراهی بسیاری از کسانی  که بی‌اطلاع از مقاصد شوم آنان هستند می‌گردند، باید با آنها برخورد قاطعانه شود، و نباید رسمیت داشته باشند.» (جلد 21 صحیفه امام- صفحات 481-2)

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه