همزمان با دهه کرامت؛
ایستگاه های سنجش سلامت در لرستان برپا شد+عکس
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان لرستان گفت: ایستگاه های سنجش سلامت در مصلاهای استان برپا و بیش از ۱۵۰۰ نفر به صورت رایگان ویزیت شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک سرگرد عبدالوحید ملک آرا در رابطه با ایستگاه های سنجش سلامت اظهار داشت: به مناسبت دهه کرامت ایستگاه های سنجش سلامت در مصلاهای سراسر استان برپا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,

, ,
وی افزود: در راستای اجرای طرح سلامت کنترل و اندازهگیری فشارخون و قند خون مراجعه کنندگان به صورت رایگان انجام شد.
,,
ملک آرا بیان کرد: علاوه بر انجام تست قند خون و فشارخون خدمات درمانی رایگان توسط پزشک و کارشناسان به مردم ارائه شد.
,,

, مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان لرستان گفت: با پرپایی این ایستگاه ها بیش از هزار و 500 نفر از مردم ویزیت شدند و موارد در معرض خطر ضمن معاینه توسط پزشک مورد مشاوره نیز قرار گرفتند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه