رد رشوه ۷ میلیون ریالی پلیس در چناران

رد رشوه ۷ میلیون ریالی پلیس در چناران
فرمانده انتظامی شهرستان چناران از دست رد پلیس به رشوه 7 میلیون ریالی دو خرده فروش مواد افیونی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از ندای چناران، سرهنگ قربان صنعتی با اعلام این خبر اظهار کرد: شب گذشته ماموران کلانتری ۱۱ چناران هنگام گشت زنی در حاشیه جاده آسیایی دو نفر را در حال استعمال مواد مخدر مشاهده می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ندای چناران,

 

,

وی افزود: ماموران طی یک عملیات غافلگیرانه متهمان را دستگیر و در بازرسی به عمل آمده از آنها مقدار ۵ گرم مواد مخدر از نوع شیشه و ۲۰ سانت هروئین کشف کردند.

,

 

,

وی ادامه داد: هنگام انتقال متهمان به مقر انتظامی مبلغ ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال به عنوان رشوه به ماموران کلانتری جهت رهایی از دست قانون پیشنهاد که ماموران وظیفه شناس دست رد به سینه این افراد زده و موضوع را گزارش کردند.

,

 

,

صنعتی خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از آسیب ها و جرایم در اعتیاد و مواد منخدر نهفته است و ضرورت دارد خانواده ها در این راه هوشیار بوده و علاوه بر کنترل فرزندان خود موارد مشکوک و تحرک قاچاقچیان ، توزیع کنندگان و معتادان را به تلفن ۱۱۰ در طول شبانه روز اعلام دارند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه