گنبد فیروزه ای امامزاده ابوالقاسم تنها مامن عاشقان اهل بیت در جنوب کرمان

گنبد فیروزه ای امامزاده ابوالقاسم تنها مامن عاشقان اهل بیت در جنوب کرمان
روستای زیارت‌بچه همان‌گونه که از نام او پیداست امانتدار پیکر شریف شاهزاده ابوالقاسم معروف به حضرت بچه و تنها امامزاده معتبر جنوب کرمان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما ، روستای زیارت‌بچه همان‌گونه که از نام او پیداست امانتدار پیکر شریف شاهزاده ابوالقاسم معروف به حضرت بچه و تنها امامزاده معتبر جنوب کرمان است.

اهالی به این زیارتگاه اعتقاد راسخی دارند و به آن نذر و نیاز می کنند شخصیت مدفون در این بقعه را امامزاده قاسم بن فضل بن امام موسی کاظم (علیه السلام) معرفی می کنند، بعید نیست که وی یکی از نوادگان سیدعلی بن ابراهیم بن محمد بن امام موسی الکاظم (علیه السلام) مدفون در سیرجان باشد که اعقاب او در جیرفت، بافت، بردسیر، زرند و رفسنجان پراکنده بوده اند.

این مکان  زیارتی و سیاحتی همه ساله و در ایام تعطیلات رسمی پذیرای خیل مشتاقان و مسلمانان جنوب کرمان و استان‌های همجوار است.

محیطی وسیع و بارگاهی عظیم دارد که گنبدش از دور را دور پیداست،زائران در بیشتر روزهای هفته برای زیارت به این حرم می آیند ولی شب های جمعه استقبال بیشتری از آن می شود .در روز عاشورا آنقدر شلوغ می شود که جای سوزن انداختن نیست.

به روایت معتمدان، نسب این امامزاده عظیم‌الشأن امامزاده قاسم‌ بن فضل‌ بن امام موسی کاظم(ع) معرفی می‌کنند و بعید نیست که وی یکی از نوادگان سید علی ‌بن ابراهیم‌ بن محمد‌ بن امام موسی‌الکاظم(ع) مدفون در سیرجان باشد.


اگر از سوی روستای محمد آباد شهرستان رودبارجنوب به طرف شهرستان قلعه  حرکت کنیم در فاصله 15کیلومتری در سمت چپ گنبد فیروزه‌ای رنگ و زیبایی را بر روی یک تپه می‌بینیم که این مهم نشانه توجه و احترام مردمان جنوب کرمان به خاندان مطهر پیامبر اکرم(ص) است، مردمی که به معنویات توجه ویژه‌ای دارند و همواره از حافظان راستین مذهب تشیع هستند.

این مکان معنوی و زیارتی روزانه پذیرای خیل زیادی از اهالی و دوستداران و محبان اهل بیت(ع) در شهرستان قلعه‌گنج، کهنوج، رودبارجنوب، منوجان، فاریاب، جیرفت و استان‌های همجوار نظیر هرمزگان و سیستان و بلوچستان است که در تعطیلات آخر هفته و اعیاد و مناسبت‌های دینی و مذهبی به سبب اعتقاد خاصی که به این امامزاده دارند به این مکان معنوی مراجعه می‌کنند.


امروزه این مکان زیارتگاه بسیاری از پاکدلان و محبان اهل بیت(ع) شده است که بسیاری از گوشه و کنار این سرزمین به زیارت مرقد این امامزاده بزرگوار می آیند.

این مکان مزار تعدادی از شهیدان والامقام دفاع مقدس و محل دفن بسیاری از اموات این منطقه است.


 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه