اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برشی از کتاب چلچرآغ

خاطرتی از شهید سیاح طاهری

خاطرتی از شهید سیاح طاهری
خودش در رابطه با آن دوران می گوید : ما در مناطق مختلف عملیاتی مثل طریق القدس بستان ، چزابه و جبهه های اطراف آبادان دنبال نفر برها و تانک های سوخته می گشتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار؛  کتاب چلچرآغ شامل مجموعه ای از خاطرات شهید سعید سیاح طاهری از زمان حضور در دفاع مقدس، فعالیت های فرهنگی پس از دروان دفاع مقدس به خصوص در مناطق محروم  و سپس حضور در جبهه مقاومت است. در بخشی از کتاب آمده است:  در زمان هایی که عملیات برگزار نمی شد کار تجهیز و سازماندهی زرهی را با توجه به محدودیت امکانات آن دوران انجام می داد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خودش در رابطه با آن دوران می گوید : ما در مناطق مختلف عملیاتی مثل طریق القدس بستان ، چزابه و جبهه های اطراف آبادان  دنبال نفر برها  و تانک های سوخته می گشتیم.  هرکه را می دیدیم  از او سراخ تانک سوخته می گرفیتم . در سرما و گرما به هر سختی شده قطعات سوخته تانک را که پیچ و مهره هایش در اثر حرارت ذوب شده بود از هم باز می کردیم  و از قطعات سالمش استفاده می کردیم . یکی از کارهای دیگری که کردیم برداشتن برجک پی ام پی  جهت نصب توپ روی ان بود  که بعد ها از ان  استفاده های زیادی شد  و حتی این پی ام پی را غرب هم برند.

,

یک بار یادم هست  که یک تانک کنار پل سابله ، برعکس افتاده بود  و چون چند سال از آن می گذشت ،  گل و لای زیادی رویش جمع شده بود. بلاخره با کمک دو جرثقیل چهل تنی توانستیم از کنار پل بلندش کنیم  و ببریمش ؛ الحمد الله موتورش کاملا سالم بود. خلاصه تا جایی پیش رفتیم  که تا قبل از والفجر 8 یک تیم تعمیراتی زبده تشکیل دادیم و یک تعمیر گاه احداث کردیم . تمام نفر برها ، ماشین ها وتانک هایی که خراب می شدند را آنجا تعمیر می کردیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه