نماینده مردم شاهرود در مجلس :
پرداختی مستمری بگیران بهزیستی سه و نیم برابر شد
نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی گفت: با هدف توانمندی سازی مستمری بگیران بهزیستی پرداختی آنها سه و نیم برابر و برای توانمندسازی معلولان تسهیلاتی نیز در نظر گرفته شده و به آنها ارائه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل شاهوار شاهرود سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری این شهرستان که با حضور رئیس سازمان بهزیستی در رمانداری شاهرود برگزار شد گفت: دغدغه مباحث اجتماعی و آسیب های اجتماعی موضوعی فراگیر است دغدغه هم مردم و مسئولان نظام می باشد و تنها مربوط به یک بخش یا دستگاه خاص در کشور نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار شاهرود ,وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی برای زعامت و نه تصدی گری تاسیس شد اظهار کرد: سازمان بهزیستی در کلان برای برنامه ریزی، هدایت، نظارت و سیایت گذاری تشکیل شد و خیلی از دستگاه های دیگر نیز در قانون ۵ ساله مکلف به همکاری با سازمان بهزیستی شدند.
,دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: وظایفی که بر عهده سازمان بهزیستی گذاشته شده است به تنهایی از عهده دولت بر نمی آید و مشارکت مردم و خیّران در این امورات تاثیرگذار است.
,حسینی شاهرودی با بیا اینکه بیش از ۲۰ ماده و بند در قانون اساسی به سازمان بهزیستی اختصاص یافته اما خیلی از بندهای دیگر هم معطوف به مباحث اجتماعی است بیان کرد: برای آسیب های اجتماعی تکلیف هم اجتماعی است و هر کس تکلیفی دارد چرا که پیامدهای ناشی از آسیب های اجتماعی انفرادی نیست و به اجتماع بر می گردد.
,وی با اشاره به هدف گذاری های سازمان بهزیستی عنوان کرد: تقویت مشارکت خیّران و سپردن کارها به مردم باید گسترش یابد زیرا با این کار تصدی گری بهزیستی حذف شده و با کاهش هزینه ها این سازمان می تواند نقش پررنگ تری در سیاست گذاری ها داشته باشد.
,نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی پیشگیری و توانمندسازی را دو هدفگذاری سازمان یهزیستی عنوان کرد و گفت: اگر هزینه هایی را که برای یک سال مضرات ناشی از آسیب های اجتماعی و معلولیت ها صرف می شود را برای پیشگیری بگذاریم در آینده دچار این مشکلات و معلولیت ها نخواهیم شد.
,حسینی شاهرودی با اشاره به افزایش پرداختی مستمری بگیران به سه و نیم برابر قبل اظهار کرد: هدف از توامندی تنها این نیست که دریافتی معلولان بیشتر شود بلکه هدف آن است بتوانند بر روی پای خود بایستند و این کمک به جامعه نیز هست و برای این منظور تسهیلاتی برای توانمندسازی معلولان در نظر گرفته شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه