مدیر فوریتهای پزشکی استان اصفهان:
تصادف دو خودرو در زرین شهر ۶ مصدوم داشت
مدیر فوریتهای پزشکی استان اصفهان از مصدوم شدن شش نفر در تصادف دو خودروی سواری در زرین شهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحبنیوز،غفور راستین اظهار کرد: ساعاتی پیش دو خودروی سواری سمند و پراید در زرین شهر با هم تصادف کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحبنیوز,مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان در رابطه با جزییات این سانحه تصادف گفت: در ساعت ۱۴:۲۸ بعدازظهر امروز از سامانه اورژانس 115 برای رسیدگی به یک سانحه تصادف امدادخواهی شد که بلافاصله واحد امدادی به محل اعزام شد.
,وی با بیان اینکه این سانحه در میدان امام حسین علیه السلام زرین شهر اتفاق افتاده بود، گفت: در این سانحه شش نفر شامل چهار زن و دو مرد دچار مصدومیت شده بودند.
,مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان با اظهار اینکه یک نفر از مصدومان در محل به صورت سرپایی درمان شد، خاطرنشان کرد: پنج نفر از مصدومان این سانحه نیز برای ادامه روند درمان به بیمارستان شهدای لنجان انتقال داده شدند.
,به گزارش صاحبنیوز، فوریت های پزشکی شهرستان لنجان با جمعیتی بالغ بر 255 هزار نفر دارای سه پایگاه شهری، دو پایگاه جادهای، یک اتاق فرمان و 34 نفر پرسنل است.
,فوریتهای پزشکی شهرستان لنجان در سه ماهه ابتدایی سال برای رسیدگی به یک هزار و 173 حادثه رانندگی اعزام شده بودند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه