جشنواره انگور سیاه سردشت در نیمه دوم شهریور برگزار می شود
فرماندار سردشت گفت: جشنواره انگور سیاه نیمه دوم شهریورماه امسال در این شهرستان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بُلفَت، روز دوشنبه اولین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی جشنواره انگور سیاه سردشت با حضور مسئولان محلی، معتمدین و سازمان های مردم نهاد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت, بُلفَت,“نژاد جهانی” در این جلسه اظهار کرد: انگور سیاه سردشت جایگاه خاصی به لحاظ غذایی و دارویی دارد و می توان با ایجاد بسترهای لازم جهت بهره وری بیشتر و افزایش درآمد، فضای رقابتی را برای آن به وجود آورد که زمینه ساز توسعه و بهبود شرایط اقتصادی شهرستان باشد.
فرماندار سردشت با بیان اینکه انگور سیاه محصول ارگانیک و شاخص شهرستان است تصریح کرد: یکی از ظرفیت هایی که می توان به عنوان سرمایه و نماد این شهرستان از آن استفاده کرد حوزه انگور است که تبدیل کردن آن به عنوان برند شهرستانی بسیار ضروری است .
جهانی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره انگور سیاه مقدمه ای برای پیگیری و تبدیل این محصول به برند شهرستانی در سطوح ملی است، گفت: انتظار داریم با حمایت سطوح بالای مدیریتی در استان و کشور زمینه دائمی شدن این برنامه، و همچنین ایجاد بسترهای پژوهشی برای بهروری بیشتر و ایجاد پتاسیل ها و ظرفیت های صادراتی تولیدی این خوشه صنعتی فراهم شود.
وی بیان کرد: چنانچه اجرای طرحها و پروژه ها با چاشنی ایده و خلاقیت همراه باشد نتایج و اثرات به مراتب بیشتر از پتانسیلی که دارد حاصل می شود.
وی افزود: برگزاری جشنواره انگور سیاه نیازمند حرکت جمعی و تلاش همگانی است و انتظار داریم بدنه اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد، تعاونی ها و بخش خصوصی مرتبط مجریان برگزاری این برنامه باشند و ادارات دولتی نیز اقدامات حمایتی و پشتیبانی را به عهده بگیرند.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به سیاست های اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی گفت: بخش کشاورزی در تحقق شعار سال و ایجاد بسترهای توسعه و اشتغال پایدار موثر است.
رسول خضری با بیان اینکه روند تولید و عرضه انگور سیاه دراین شهرستان با مشکلاتی مواجه است و درآمد حاصل از آن را تحت تاثیر قرار می دهد افزود: باید در راستای حمایت از کشاورزان و رفع مشکلات آنان با ایجاد صنایع تبدیلی و پرهیز از فروش محصول بصورت خام اقدام کرد.
**سردشت بیش از ۲۱ درصد از انگور استان را تولید می کند**
مدیر جهاد کشاورزی سردشت هم با بیان اینکه سطح زیر کشت باغات انگور شهرستان ۲۱٫۵ درصد از باغات انگور استان را به خود اختصاص داده است، گفت: سطح زیر کشت باغات انگور استان ۲۲ هزار و ۴۲۴ هکتار بوده و سطح زیر کشت باغات انگور دیم شهرستان ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار است.
رسول سعیدیان در رابطه با تولید انگور سیاه سردشت گفت: این محصول به صورت کاملاً ارگانیک تولید می شود و شهرستان هم با تولید ۲۵ هزار تن انگور در سال، ۹ درصد تولید انگور استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی انگور سیاه سردشت به عنوان محصول کاملا ارگانیک در سطح ملی و بازاریابی و بررسی راهکارهای مناسب فروش و عرضه این محصول و معرفی پتاسیل های شهرستان در بخش کشاورزی و ترغیب سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
“نژاد جهانی” در این جلسه اظهار کرد: انگور سیاه سردشت جایگاه خاصی به لحاظ غذایی و دارویی دارد و می توان با ایجاد بسترهای لازم جهت بهره وری بیشتر و افزایش درآمد، فضای رقابتی را برای آن به وجود آورد که زمینه ساز توسعه و بهبود شرایط اقتصادی شهرستان باشد.
,فرماندار سردشت با بیان اینکه انگور سیاه محصول ارگانیک و شاخص شهرستان است تصریح کرد: یکی از ظرفیت هایی که می توان به عنوان سرمایه و نماد این شهرستان از آن استفاده کرد حوزه انگور است که تبدیل کردن آن به عنوان برند شهرستانی بسیار ضروری است .
,جهانی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره انگور سیاه مقدمه ای برای پیگیری و تبدیل این محصول به برند شهرستانی در سطوح ملی است، گفت: انتظار داریم با حمایت سطوح بالای مدیریتی در استان و کشور زمینه دائمی شدن این برنامه، و همچنین ایجاد بسترهای پژوهشی برای بهروری بیشتر و ایجاد پتاسیل ها و ظرفیت های صادراتی تولیدی این خوشه صنعتی فراهم شود.
,وی بیان کرد: چنانچه اجرای طرحها و پروژه ها با چاشنی ایده و خلاقیت همراه باشد نتایج و اثرات به مراتب بیشتر از پتانسیلی که دارد حاصل می شود.
,وی افزود: برگزاری جشنواره انگور سیاه نیازمند حرکت جمعی و تلاش همگانی است و انتظار داریم بدنه اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد، تعاونی ها و بخش خصوصی مرتبط مجریان برگزاری این برنامه باشند و ادارات دولتی نیز اقدامات حمایتی و پشتیبانی را به عهده بگیرند.
,
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به سیاست های اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی گفت: بخش کشاورزی در تحقق شعار سال و ایجاد بسترهای توسعه و اشتغال پایدار موثر است.
رسول خضری با بیان اینکه روند تولید و عرضه انگور سیاه دراین شهرستان با مشکلاتی مواجه است و درآمد حاصل از آن را تحت تاثیر قرار می دهد افزود: باید در راستای حمایت از کشاورزان و رفع مشکلات آنان با ایجاد صنایع تبدیلی و پرهیز از فروش محصول بصورت خام اقدام کرد.
,
**سردشت بیش از ۲۱ درصد از انگور استان را تولید می کند**
,مدیر جهاد کشاورزی سردشت هم با بیان اینکه سطح زیر کشت باغات انگور شهرستان ۲۱٫۵ درصد از باغات انگور استان را به خود اختصاص داده است، گفت: سطح زیر کشت باغات انگور استان ۲۲ هزار و ۴۲۴ هکتار بوده و سطح زیر کشت باغات انگور دیم شهرستان ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار است.
,رسول سعیدیان در رابطه با تولید انگور سیاه سردشت گفت: این محصول به صورت کاملاً ارگانیک تولید می شود و شهرستان هم با تولید ۲۵ هزار تن انگور در سال، ۹ درصد تولید انگور استان را به خود اختصاص داده است.
,وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی انگور سیاه سردشت به عنوان محصول کاملا ارگانیک در سطح ملی و بازاریابی و بررسی راهکارهای مناسب فروش و عرضه این محصول و معرفی پتاسیل های شهرستان در بخش کشاورزی و ترغیب سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه