استقبال چشمگیر از اجراهای جشنواره ملی آئین های نمایشی رضوی در یاسوج
ششمین جشنواره آئین های نمایشی، نقالی و پرده خوانی رضوی از سری برنامه های پانزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) است که همزمان با دهه کرامت و به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد از ۷ مرداد آغاز و تا ۱۰ مرداد در این استان ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس آیین ششمین جشنواره ملی آیین های نمایشی رضوی روز گذشته( 7 مرداد ماه) با اجرای چند نمایش آغاز شد و در شب دوم (8 مردادماه) اجراهای این جشنواره توسط هنرمندان کشوری و هم استانی از ساعت 20 شب تا 11 شب در سالن روباز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,32 اثر از 12 استان سراسر کشور برای این جشنواره ارسال شد که هشت اثر به نام مبارک امام رضا(ع) برگزیده شد.
,8 اثر نهایی این جشنواره شامل مجلس شبیه خوانی «حیله باغبان و ضامن آهو» به کارگردانی علیرضا جواهری از استان اصفهان، مجلس شبیه خوانی «معجزه امام رضا(ع)» به کارگردانی امیر عباس فر از استان مرکزی، مجلس شبیه خوانی «تولد امام رضا(ع)» به کارگردانی باقر رمضان زاده از استان هرمزگان مجلس شبیه خوانی «تولد امام رضا(ع)» به کارگردانی اسماعیل مجللی از استان مرکزی ، نمایش آئینی «برای حکیمه» به کارگردانی محمد مظفری از استان بوشهر، نمایش آئینی «هفت برارون» به کارگردانی میر رضا رفیعی از استان کهگیلویه و بویراحمد، نمایش آئینی «نقل ضامن» به کارگردانی مهدی صالحیار از استان آذربایجان شرقی و نمایش آئینی «اتالو» به کارگردانی محمد حسن زاده از خراسان رضوی هستند.
,این گروه ها هرشب ۱۶ اجرا خواهند داشت و در محل های پارک ساحلی، پارک ولایت و سالن تئاتر روباز اداره کل ارشاد نمایشها اجرا میشود.
,مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و گردشگرانی که از سایر استان های کشور به شهر یاسوج مرکز این استان سفر کرده اند از این جشنواره و اجرای نمایش ها استقبال چشمگیری می کنند.
,استقبال از اجراهای ششمین جشنواره ملی آیین های نمایشی رضوی در شب گذشته در یاسوج می کنند.
, استقبال از اجراهای ششمین جشنواره ملی آیین های نمایشی رضوی در شب گذشته در یاسوج می کنند.,عکس: ابراهیم عزیزی
, عکس: ابراهیم عزیزی,,
ارسال دیدگاه