با حضور خادمین حرم مطهر امام رضا (ع):
باغملک عطر و بوی حرم رضوی به خود گرفت + تصاویر
همزمان با دهه کرامت،جمعی از خادمین حرم امام رضا (ع) با حضور در باغملک فضای معنوی خاصی را در شهرستان بوجود آوردند و حلقه ی وصل دل های عاشق با آن امام رئوف شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باغملک نیوز، چندسالی است که با فرارسیدن دهه کرامت جمعی از خدام حرم امام رضا (ع(تحت نام کاروان "زیر سایه خورشید" با سفر به استانها و بازدید از شهرها فضای معنوی خاصی را در جای جای کشور بوجود می آوردند، که جمعی از این خادمین میهمان مردم شهرستان باغملک شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باغملک نیوز,کاروان زیر سایه خورشید در بدو حضور خود در باغملک مورد استقبال مردم ولایتمدار این شهر شدند و پس از آن ، به عیادت جمعی از بیماران بیمارستان شهید طباطبایی رفتند تا با قدوم مبارک خود و حمل پرچم حرم مطهر امید به شفا را در دل این عزیزان بیشتر زنده کنند.
,دیدار با خانواده های شهید مدافع حرم ، دیدار با معلولین و بیماران سرطانی از دیگر برنامه های این کاروان بود.
,خادمین حرم رضوی در ادامه برنامه خود نیز مورد استقبال جمعی از مردم صیدون قرار گرفتند در یکی از جشن های دهه کرامت در بخش صیدون ، شرکت کردند.
,

, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه