خودکشی فوتبالیست آلمانی به علت افسردگی
آندرس بیرمان فوتبالیست سابق تیم سن پائولی (2008-2010) روز گذشته در منزلش در برلین خودکشی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناآندرس بیرمان فوتبالیست سابق تیم سن پائولی (2008-2010) روز گذشته در منزلش در برلین خودکشی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,مرگ این بازیکن 32 ساله که این اواخر در تیم آماتوری اسپاندور کیکرز توپ می زد توسط رئیس این باشگاه تایید شده است.
بیرمان سه بار دیگر نیز در سال های 2009-2012و 2013 اقدام به خودکشی کرده بود که هر سه بار در این اقدام شکست خورده بود.
مرگ او بسیاری را به یاد مرگ رابرت انکه دروازه بان معروف تیم کلن و تیم ملی آلمان می اندازد. او نیز چند سال پیش به علت افسردگی مزمن به زندگی خود خاتمه داده بود.

مرگ این بازیکن 32 ساله که این اواخر در تیم آماتوری اسپاندور کیکرز توپ می زد توسط رئیس این باشگاه تایید شده است.
,بیرمان سه بار دیگر نیز در سال های 2009-2012و 2013 اقدام به خودکشی کرده بود که هر سه بار در این اقدام شکست خورده بود.
,مرگ او بسیاری را به یاد مرگ رابرت انکه دروازه بان معروف تیم کلن و تیم ملی آلمان می اندازد. او نیز چند سال پیش به علت افسردگی مزمن به زندگی خود خاتمه داده بود.
,

, ]
ارسال دیدگاه