مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری انزلی خبر داد؛

حضور ۱۲ شرکت خارجی در نمایشگاه صنایع دریایی انزلی

حضور ۱۲ شرکت خارجی در نمایشگاه صنایع دریایی انزلی
در نمایشگاه بین‌المللی دریایی، دریانوردی، بنادر و تجهیزات وابسته و نمایشگاه شیلات، آبزیان، صیادی و صنایع دریایی ۱۲ شرکت خارجی محصولات خود را معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیاوش امینی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه انزلی وابسته به منطقه آزاد عصر امروز در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی دریایی، دریانوردی، بنادر و تجهیزات وابسته و نمایشگاه شیلات، آبزیان، صیادی و صنایع دریایی در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های سازمان منطقه آزاد انزلی در گفتگو خبرنگار ۸دی اظهار داشت: در این نمایشگاه ۶ کشور خارجی با بیش از ۱۲ شرکت کننده حضور دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

وی افزود: کشورهای نروژ، ترکیه، آذربایجان، ایتالیا، کانادا و … در این نمایشگاه محصولات خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده اند.

,

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه انزلی گفت: این نمایشگاه برای اولین بار در شمال کشور برگزار می شود و امیدواریم در سالهای آینده با کیفیت و کمییت بیشتری برگزاری کنیم.

,

امینی ادامه داد: در ظرف چند سال گذشته در زیرساخت ها در منطقه آزاد انزلی تحولات خوبی صورت پذیرفته است و منطقه آزاد این فرصت را فراهم کرده است که در حوزه گردشگری، تولید و کارخانجات و ساخت اسکله بزرگ منطقه آزاد سرمایه گذاری انجام شود.

,

وی در پایان گفت: در آینده نزدیک پروژه گردشگری دریایی آغاز خواهد شد که از افتخارات ما در اشتغال پایدار خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه