به مناسبت دهه کرامت؛
نسیم کتابخوانی در مناطق محروم گنبد وزیدن گرفت
انجمن دوستداران کتاب مهر گنبد کاووس با همکاری دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و موسسه مهر آفرینان جوان جشن "من و کتاب" را در پارک محلۀ "بدلجه" گنبدکاووس یک از مناطق محروم و آسیب خیز شهرستان برگزار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، در این مراسم ،حنیفه عصمتی از دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و فاطمه آقا بزرگ مشاور بانوان فرمانداری گنبد، سید علی کریمیان مسئول انجمن دوستداران کتاب مهر گنبد کاووس ، و خانم خا معصومه فرهانیان مدیر موسسه اوای خوش ترانه زندگی ، پورکاظمی نماینده خانه هنرمندان و مداح از جمعیت امام علی مشهد مقدس حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه، ,

, دراین برنامه ابتکاری بچه های محله بدلجه که در داخل پارک مشغول بازی بودند دور هم جمع شدند و به اجرای برنامه های همچون قرآن خوانی و شعر خوانی پرداختند و از سوی نمایندگان انجمن های حاضر مورد تشویق قرار گرفتند.
,درپایان این مراسم به هر یک از کودکان حاضر، در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی یک جلد کتاب قصه اهدا شد.
,

,

, پیش از این نیز به همت این انجمن و دبیرخانه شورای مبارزه با موادمخدر شهرستان ، تعداد 70 جلد کتاب کودک با حضور نویسندۀ کتاب در محلۀ اسلام آباد گنبدکاووس توزیع شده است.
,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه