گالیکش راهی لیگ برتر گلستان؛
مدرسه فوتبال «توژال» گالیکش نائب قهرمان گلستان شد + تصاویر
مدرسه فوتبال «توژال» گالیکش نائب قهرمان گلستان شد و به لیگ برتر این استان راه یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه مسابقات زیرگروه مدارس فوتبال استان گلستان در سه رده سنی 10، 11 و 12 سال در چهار گروه پنج تیمی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیلکوه ,مدرسه فوتبال «توژال» گالیکش با شکست مدرسه فوتبال «جاوید» در هر سه رده سنی نماینده این شهرستان در این رقابتها بود.
,توژال در مسابقات گروه سنی زیر 10 سال، با نتیجه 2 بر صفر «ستارگان گنبد» را شکست داد، در دومین بازی با نتیجه یک بر صفر از سد «جیحون کلاله» گذشته و برابر تیمهای «امید مینودشت» و «افتخار گنبد» بهتساوی بدون گل رضایت داد تا بهعنوان تیم اول گروه خود به دور دوم راه یابد.
,تیمها در دور دوم رقابتها در دو گروه 4 تیمه به رقابت پرداختند. «توژال» با نتیجه 2 بر یک «فراغی آزادشهر» را شکست داد، برابر «امید مینودشت» بهتساوی بدون گل رسید و با نتیجه 2 بر یک مقابل «جیحون گنبدکاووس» شکست خورد تا با 4 امتیاز بهعنوان تیم دوم گروه خود به دور سوم رقابتها صعود کند.
,مرحله پایانی این رقابتها به میزبانی شهر «خان ببین» برگزار شد و مدرسه فوتبال «توژال» گالیکش با برتری یک بر صفر مقابل «پرسپولیس علیآباد» و کسب دو تساوی بدون گل برابر «امید مینودشت» و «معلم آققلا» در بین 20 تیم گروه سنی زیر 10 سال گلستان به مقام نایبقهرمانی استان دستیافت.
,توژال گالیکش با کسب این نتیجه سال آینده در لیگ برتر مدارس فوتبال گلستان در گروه سنی زیر 10 سال حاضر خواهد شد.
,پیمان خسروی، علی خورشاهی، امیرعلی حسینی، علی اورنگ، محمدجواد سیجانی، ابوالفضل واضعی، طاها وزیری، حسین خسروی، ابوالفضل هراتی، امیرمحمد شجاعی و عرفان سدیدی بازیکنان زیر 10 سال مدرسه فوتبال توژال را تشکیل میدادند.
,توژال در دور مقدماتی رقابتهای زیر11سال نیز با یک برد، دو مساوی و یک شکست بهعنوان تیم سوم گروه نتوانست به مرحله بعد رقابتها صعود کند و از دور رقابتها کنار رفت.
,همچنین نماینده گالیکش در رقابتهای زیر 12 سال نیز علیرغم شایستگی با تفاضل گل بهعنوان تیم سوم از ادامه رقابتها کنار رفت.
,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه