فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گرمی:

روز قدس، روز هشدار به مستکبران است

روز قدس، روز هشدار به مستکبران است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گرمی گفت: روز قدس، روز هشدار به مستکبران جهان است تا دست از سر مستضعفین بردارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سیفار، سرهنگ حسن نوری، روز جهانی قدس را یکی از وقایع تاریخی با اهمیت بیشتر و از ارزش‌های ماندگار امام خمینی(ره) دانست و اظهار کرد: روز قدس تنها مختص قدس نیست بلکه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روز مقابله با مستضعفین با مستکبرین و روز اسلام است و در این روز باید اسلام را احیا شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا،, سیفار,

وی ادامه داد: در این روز مستضعفین باید در مقابل مستکبرین مجهز شوند و در این روز سرنوشت ملت‌های مستضعف معلوم می‌شود.

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گرمی بیان کرد: روز قدس، روز هشدار به مستکبران جهان است تا دست از سر مستضعفین بردارند.

,

وی اسرائیل را دشمن بشریت دانست و اضافه کرد: دست اسرائیل و هم‌پیمانانش باید از همه کشورها قطع شود و مسلمانان بدانند که با قدرت ایمان می‌توانند در مقابل ابرقدرت‌ها ایستادگی کنند.

,

نوری،تسلط بر نیل تا فرات را از مهم‌ترین اهداف تشکیل رژیم صهیونسیتی برشمرد و افزود: رژیم صهیونیستی تاکنون نتوانسته بر اهداف خصمانه خود برسد رویای مالکیت بر نیل تا فرات به باد رفته است.

,

وی در ادامه با دعوت از عموم برای حضور در راهپیمایی روز قدس، این روز را فرصت مجددی برای تاثیرگذاری انقلاب اسلامی بر معادلات منطقه‌ای دانست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه