معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر:
کنگان بعد از بوشهر دومین تراکم جمعیت دانش آموزی در شهر دارد
جلسه تفاهم نامه توسعه سنواتی نیروی انسانی با حضور ناصرغلامی معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، کارشناسان اداره کل استان به میزبانی مدیریت آموزش وپرورش شهرستان کنگان، معاونان و کارشناسان آموزش وپرورش در دفتر مدیریت این شهرستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل کوگانا،جلسه تفاهم نامه توسعه سنواتی نیروی انسانی با حضور ناصرغلامی معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، کارشناسان اداره کل استان به میزبانی مدیریت آموزش وپرورش شهرستان کنگان، معاونان و کارشناسان آموزش وپرورش در دفتر مدیریت این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوگانا،, کوگانا،,
وی با بیان کمبود نیروی انسانی به برخی مشکلات آموزش و پروش از جمله کمبود فضای فیزیکی، تراکم بالای جمعیت و حضور نیروی انسانی غیر بومی افزود: از زحمات سال گذشته ی مجموعه آموزش وپروش شهرستان تشکر می کنم و در جهت رفع مشکلات تمام تلاش خود را به کار می گیریم .
شاکرمحیسن مدیر آموزش و پرورش نیز ضمن خیر مقدم به معاون پژوهش وبرنامه ریزی مدیر کل آموزش وپرورش، اژدری کارشناس مسئول طرح و برنامه و دیگر کارشناسان همراه، به ارائه گزارشی از وضعیت تراکم جمعیت دانش آموزی با توجه به توسعه شهری و فازهای متعدد گازی موجود درشهرستان پرداخت.
,
وی اظهار داشت: با توجه به کمبود فضاهای موجود آموزشی، خواستار توجه بیشتر در افزایش نیروی انسانی، کلاس های درس در مناطق شهری و روستایی می باشیم.
,
در ادامه جلسه به بررسی و ارائه وضعیت دانش آموزان و کلاس های موجود شهرستان اقدام گردید.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه