رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اصفهان:
دعای خانواده شهدا ضامن بقای نظام اسلامی است
حجت الاسلام صالحیان گفت: وجود پدران و مادران شهدا و دعای خیر این عزیزان در دل شب، باعث ماندگاری نظام و حافظ نظام است و باید همه ما قدر دان این عزیزان باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق؛ رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان روز جمعه و در جمع مردم شهر ورزنه ضمن تبریک ولادت امام رضا(ع) گفت: در حدیث سلسله الذهب امام رضا(ع) فرمودند: لااله الاالله قلعه ای است که هرکس وارد آن شد در امنیت خواهد بود به شرط پذیرش ولایت اهل بیت(ع) و قبولی نماز، در این رابطه حج و روزه و تمام اعمال به ولایت است و ولایت نشانه قبولی عبادات است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق؛,حجت الاسلام محمد رضا صالحیان مقام و منزلت پدران و مادران شهدا را با اهمیت دانسته و افزود: وجود پدران و مادران شهدا و دعای خیر این عزیزان بویژه در دل شب باعث ماندگاری نظام و حافظ نظام است و باید همه ما قدر دان این خانواده های معظم شهدا باشیم.
,وی با اشاره به فرمایش های رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور بیان کرد: نقشه راه دولتمردان سه برنامه مهم کاری، معشیت، تعامل با دنیا و استقامت است که می تواند ما را در برابر طوفان های حوادث حفظ کند.
,رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان با اشاره به پنجم مرداد روز نماز جمعه افزود: نماز جمعه یکی از برکات انقلاب اسلامی است که در شهر ورزنه، مردم از این نعمت بزرگ برخور دار هستند و بر خود لازم می دانم از زحمات و تلاش های صادقانه حجت الاسلام شامحمدی امام جمعه و همچنین از مواضع انقلابی و در خدمت مردم بودن ایشان قدر دانی کنیم.
,وی تصریح کرد: امام جمعه ورزنه دارای دو عنصر تولی و تبری است که با مواضع انقلابی خود تلاش می کند انقلاب حفظ شود.
,وی افزود: این عمل به همان فرموده حضرت امام(ره) که فرمودند نگذارید انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد و از مردم عزیز که ریشه اعتقادی بسیار محکمی دارند بخاطر حمایت از امام جمعه خودشان تشکر می کنم.
, , ]
ارسال دیدگاه