مدیرکل دفتر حمایت و سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی:

مباحث اقتصادی و سرمایه گذاری از اولویت های اصلی در دولت دوازدهم است

مباحث اقتصادی و سرمایه گذاری از اولویت های اصلی در دولت دوازدهم است
مدیرکل دفتر حمایت و سرمایه گذاری خراسان شمالی یکی از اولویت های دولت دوازدهم را توجه جدی به مباحث اقتصادی و سرمایه گذاری عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک،محمد رضا موفق، مدیرکل دفتر حمایت و سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی در سمینار آموزشی آشنایی با روش های تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری به آغاز به کار دولت دوازدهم در کشور اشاره کرد وگفت:در دولت دوازدهم مسئولیت تمام دستگاه ها به ویژه حوزه اقتصادی سنگین تر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک،, محمد رضا موفق، مدیرکل دفتر حمایت و سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی در سمینار آموزشی آشنایی با روش های تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری به آغاز به کار دولت دوازدهم در کشور اشاره کرد وگفت:در دولت دوازدهم مسئولیت تمام دستگاه ها به ویژه حوزه اقتصادی سنگین تر خواهد شد, .,

 

,

موفق با بیان این که امروز در دنیا روش های تامین مالی برای سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی بسیار متنوع است،اظهار داشت: در این زمینه آن چیزی که لازم است ما به آن دسترسی پیدا کنیم روش های استفاده ازتامین مالی است.

, .,

 

,

وی اظهار کرد:در کشور ما اولین چیزی که به ذهن می رسد  استفاده از روش های تامین مالی با گرفتن تسهیلات به روش های مختلف است در حالی که در دنیا روش های تامین مالی متفاوت است و روش های متنوعی در این خصوص وجود دارد.

, .,

 

,

موفق متذکر شد: در این راستا اهتمام دولت هم براین است که بتوانیم منابع مالی را تامین کنیم در شرایطی که بانک های ما در شرایط خاصی قرار دارند که قاعدتا روش های تامین مالی از سایر منابع بسیار مهم است.

, .,

 

,

محمد صمدی،رییس اتاق بازرگانی خراسان شمالی نیز  گفت: این سمینار آموزشی  آشنایی  از سوی اتاق بازرگانی استان و باهمکاری استانداری خراسان شمالی برگزار شد.

, .,

 

,

وی از جمله اهداف  برگزاری این سمینار آموزشی را  ارتقاء سطح آگاهی علمی و آشنایی تجار و بازرگانان، بنگاههای اقتصادی، صاحبان صنایع و مشاغل و...با شیوه های تامین منابع مالی و سرمایه گذاری عنوان کرد.

, .,

 

,

وی افزود: مباحث این دوره  با حضور  پیمان مولوی  از اساتید برجسته اتاق ایران، دارای تخصص دکترای مدیریت اجرایی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و موسسه آموزش عالی آزاد نگاره ، کارشناس ارشد حسابداری و اقتصاد مالی از انگلستان ، مدرس و سخنران بین المللی د رحوزه های تامین مالی بین المللی و جذب سرمایه گذاری است.

,

 

,

صمدی متذکر شد:همچنین در پایان این دوره گواهینامه آموزشی از سوی رییس موسسه پژوهشی اتاق ایران و اتاق بازرگانی خراسان شمالی به شرکت کنندگان اهدا می شود .

,  .,

 

,

وی افزود: گواهینامه ای دیگری نیز  از سوی  سازمان مدیریت برنامه ریزی  استان به شرکت کنندگان  ارائه خواهد شد.

, .,

رییس اتاق بازرگانی خراسان شمالی همچنین از برگزاری97 دوره آموزشی از سوی اتاق بازرگانی استان تاکنون خبر داد و گفت: اتاق بازرگانی خراسان شمالی در بین اتاق های بازرگانی سراسر کشور رتبه دوم برگزاری دوره آموزشی را کسب کرده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه