رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بانه:
4 بنای غیر مجاز در اراضی کشاورزی بانه قلع و قمع شد
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بانه گفت: چهار بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستای "قای برد" این شهرستان با حکم قضایی تخریب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کریم شریفی در گفتوگو با خبرنگار آرباباخبر، با اعلام این موضوع اظهار داشت: ر امروز 4 بنای مسکونی غیر مجاز با حکم قضایی در اراضی کشاورزی روستای "قایبرد" این شهرستان تخریب و قلع و قمع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر,وی افزود: مالان این بناها بدون اخذ مجوز و با هدف تغییر کاربری اراضی کشاورزی در روستای"قایبرد" اقدام به احداث بناهای مذکور کردده بودند که امروز با حکم قضایی و با حضور نماینده دادستان توسط شورای حفاظت از اراضی کشاورزی و منابعطبیعی این شهرستان تخریب شد.
,مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بانه تصریح کرد: متأسفانه علیرغم تذکرات و اطلاعرسانیهای قبلی، مالکان آن عملیات ساخت و ساز را متوقف نکردند که در نتیجه با حکم قضایی تخریب شد.
,وی گفت: بیشترین تخلفات انجام شده در احداث اراضی کشاورزی مربوط به مسیر «بانه، مریوان»، «دشت سورین»، «روستای ساوان، قایبرد و ترخانآباد» است. از ابتدای امسال تاکنون 10 واحد مسکونی غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان بانه تخریب شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه