در مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کار خوانسار مطرح شد؛
کشور در حال گذار از بزرگ ترین رکود در تاریخ خود است
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: استان اصفهان دارای یک میلیون و ۱۱۰ هزار نفر کارگر بیمه شده است و صنعتی ترین استان کشور محسوب شده که بر همین اساس وقوع رکود آسیب بیشتری را به آن وارد کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازچشمه سار؛ محسن نیرومند در مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به رتبه اول خوانسار در ارزیابی عملکرد در استان اظهار کرد: بدون شک کسب این رتبه در سال 95 حاصل پیگیری های مداوم سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان این که صداقت، پشتکار و پیگیری سرپرست سابق این اداره در انجام امور از ویژگی های بارز وی بوده است گفت: به طور حتم از قابلیت های ایشان در آینده استفاده خواهد شد.
,وی افزود: استان اصفهان دارای یک میلیون و 110 هزار نفر کارگر بیمه شده است و استانی است که 65 درصد آن کارگر و یا عضو خانواده کارگری هستند و صنعتی ترین استان کشور بوده و بر همین اساس وقوع رکود آسیب بیشتری را به این استان وارد کرده است.
,مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تاکید بر این که در حال گذار از مرحله رکود در کشور هستیم و این مسئله در شاخص ها مشخص است تصریح کرد: کشور ما بزرگ ترین رکود را در تاریخ خود تجربه کرد و اگر مردمی غیر از مردم کشورما بودند شاید تحمل آن ممکن نبود.
,وی اضافه کرد: نرخ بیکاری استان بالا است و در خوانسار با رقم 16/1 به نسبت دیگر شهرها از میانگین استان بالاتر است.
,نیرومند با ابزار تاسف در خصوص رقم بالای نرخ بیکاری در فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: نرخ بیکاری در تحصیل کردگان 35 درصد است که این رقم در بانوان به 50 درصد می رسد.
,مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از تلاش های شبانه روزی و پیگیرانه سرپرست سابق اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی خوانسار تقدیر کرد و ادامه داد: امیدواریم سرپرست جدید این اداره نیز همانند سابق و با توان بیشتر خواسته های مردم شهرستان را برآورده کند.
,فرماندار خوانسار نیز در این مراسم با قدردانی از زحمات و پیگیری ها همیشگی سرپرست سابق اداره تعاون در شهرستان اظهار کرد: پیگیری های شبانه روزی ایشان مدیریت خوبی را در مجموعه اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان رقم زد و نکته ای که می توان در مورد ایشان اذعان کرد آن است که صداقت، پشتکار و پیگیری در امور داشتند.
,
حسن شفعتی با بیان این که اگر کار به دست مردم سپرده شود به درستی انجام خواهد شد گفت: خوانسار در هر زمینه ای دارای پتانسیل است و یکی از کارهای مناسبی که در شهرستان انجام شد، تشکیل تعاونی توسعه عمران بوده است.
وی خوانسار را پایتخت خیران عنوان کرد و ادامه داد: بیشتر اموری که در شهر انجام می شود به کمک و یاری خیران است و این شهر را باید به نام شهر خیران نامید و معتقد هستم باید خیران را به سرمایه گذار تبدیل کرد.
,
10 درصد از تعاونی های استان متعلق به خوانسار است
سرپرست سابق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار نیز با قدردانی از برگزاری این مراسم و حمایت های مسئولان شهرستان و روسای دوائر دولتی و نهادهای خصوصی در طول 11 سال خدمت در این شهرستان اظهار کرد: خوانسار و مردم این منطقه با توجه به ظرفیت های دینی، فرهنگی و طبیعی که در آن وجود دارد بسیار مورد علاقه بنده بوده است.
,
جبیب اله فرهمند آشنایی 80 درصد از مردم خوانسار با خود و مجموعه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مرهون ارتباط قوی و مدوام با مردم شهرستان بیان کرد و ادامه داد: از مردم خوب و فهیم خوانسار قدردانی می کنم و رجوع و سوال مردم از خود را نعمت خداوند می دانم، چرا که معتقدم مسئولان باید پاسخ گوی مردم باشند.
,وی افزود: 68 درصد از پرونده های مربوط به حوزه روابط کار به صورت سازشی حل شده است و هم چنین در زمینه بازرسی کار و صیانت از منابع مادی و انسانی پایه گذار این مسئله در شهرستان بوده ام.
,وی خاطر نشان کرد: در زمینه تشکیل تعاونی ها در شهرستان نیز، 10 درصد تعاونی های استان متعلق به خوانسار است.
,در انتهای این مراسم با اهدای لوح از زحمات و خدمات 11 ساله حبیب اله فرهمند در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار تقدیر شد و عاطفه کریمی در حکمی به عنوان سرپرست جدید این اداره معرفی شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه