اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خودپردازها پر پول می‌شوند

خودپردازها پر پول می‌شوند
مدیرکل فن‌آوری اطلاعات بانک مرکزی از احتمال تصمیم‌گیری برای تغییر سقف برداشت از خودپردازها تا هفته آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا،در حالی بانک مرکزی تا چند روز آینده در مورد میزان افزایش سقف برداشت روزانه از خودپردازها از 200 هزار تومان به طور رسمی تصمیم گیری خواهد کرد که تعدادی از بانک‌ها از چند ماه پیش این رقم را افزایش داده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


این در حالی است که در نیمه دوم سال گذشته برخی بانک ها از جمله بانک توسعه صادرات و در اواخر سال نیز بانک ملی میزان برداشت روزانه از دستگاه‌های خودپرداز خود را افزایش داده بودند. همچنین در سال جاری نیز بانک سینا اعلام کرد که امکان دریافت بیش از 200 هزار تومان با کارت‌های این بانک و از خودپردازهای آن فراهم شده است .در عین حال برخی خبرها بیانگر این است که در تعدادی دیگر از بانک‌ها نیز به طرق دیگر چنین امکانی وجود دارد.

بانک های مورد نظر در حالی افزایش سقف برداشت از خودپردازهای خود را بر اساس یک تصمیم داخلی و به دلیل تقاضای مشتریان با توجه به افزایش تورم و ثابت ماندن رقم قابل برداشت عنوان کردند که بانک مرکزی در واکنش به این موضوع اعلام کرد که این اقدام غیر قانونی بوده و این بانک هیچ مجوزی در این رابطه صادر نکرده است.

اما مدیرکل فن آوری اطلاعات بانک مرکزی با اشاره به انجام بررسی‌ها برای تغییر سقف برداشت از خودپرداز بانک‌ها به ایسنا اعلام کرد که تا هفته آینده در این مورد تصمیم‌گیری خواهد شد.

حکیمی همچنین در مورد برخی اظهارات مبنی بر اینکه برای گسترش خدمات الکترونیک و افزایش امنیت باید میزان قابل برداشت کنونی نیز کاهش یابد، گفت: کمتر شدن رقم قابل برداشت از 200 هزار تومان موجود بی‌معناست و بحث در مورد این خواهد بود که چه مبلغی بر میزان فعلی اضافه شود. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه