معاون فرماندار گرمه:
سلامت مردم در اولویت اول امور قرار دارد
معاون فرماندار گرمه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ضمن تاکید بر تعامل و همکاری بین مردم و مسئولین گفت: سلامت مردم در اولویت اول امور قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری گرمه، اسماعیل مکرمی معاون فرماندار گرمه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان در سخنانی سلامت مردم را از مهمترین مقوله های مورد توجه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان عنوان کرد و ابراز داشت: با تعامل و همکاری بین مردم و مسئولین، مسائل و مشکلات بهداشتی شهرستان به حداقل رسیده و شاهد تغییرات اساسی در خصوص ارتقاء شاخص های بهداشتی در شهرستان باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,معاون فرماندار گرمه با بیان اینکه جمعیت و نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشور به شمار می رود با بیان اینکه در سیاست های جمعیتی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری تمامی شاخص ها به دقت دیده شده است، یادآور شد: این سیاست ها برای دولت بسیار حائز اهمیت می باشد اما می بایست ابتدا زیر ساخت های لازم دیده شود.
,مکرمی با تاکید بر همکاری بین بخشی در حوزه امنیت غذایی بیان داشت: وظیفه سیاستگذاری و صیانت از سلامت مردم بر عهده این کارگروه بوده و سلامت جزو خطوط قرمز بوده و قابل مماشات نیست و مشکلاتی که ناشی از عدم رعایت سلامت ایجادمی شود قابل جبران نبوده وآثار دراز مدت آنها به صورت بیماریهای صعب العلاج بروز خواهد کرد.
,وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار بازدید مستمر کارشناسان بهداشت از مراکز مرتبط با سلامت مردم از جمله عرضه کنندگان مواد غذایی شد و افزود: سلامت مردم در اولویت اول امور قرار دارد لذا در این راه هرگونه کم کاری و سهل انگاری از هیچ فردی قابل قبول نخواهد بود./انتهای پیام
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه