سومین کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در شهرستان صحنه برگزارشد

سومین کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در شهرستان صحنه برگزارشد
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان صحنه از برگزاری کارگاه آموزشی آسیب های اعتیاد و پیشگیری از آن و خودکشی و علل آن برای مددجویان این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رضا رجبی در گفتگو با امروله، عنوان کرد : 70 نفر از بانوان و دختران مددجویان تحت حمایت در این دوره آموزش پیشیگری از اعتیاد شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله,

 

,

وی با اشاره ارائه خدمات آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای مددجویان گفت: این کارگاه‌ ها برای160نفر ازمددجویان این شهرستان باموضوعاتی مانند نقش والدین در عدم گرایش نوجوانان وجوانان به مواد مخدر و باید‌ها و نباید‌های فرزندان، بررسی عوامل گرایش به اعتیاد و نقش همسالان درگرایش به اعتیاد، آموزش مهارت نه گفتن و مهارت‌ های ارتباطی جهت پیشگیری از اعتیاد برگزار شد.

,

 

,

 مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان صحنه: هدف از برگزاری این کارگاههای آموزشی را افزایش سطح آگاهی دانش آموزان با توجه به فراوانی مشکلات ناشی از اعتیاد دربین خانواده ها عنوان کرد.

,

 

,

اعتیاد بیشتر در اقشار بی بضاعت دیده می شود

, اعتیاد بیشتر در اقشار بی بضاعت دیده می شود,

 

,

در این کلاس آموزشی سلیمی کارشناس روانشناسی بهداشت شهرستان مطالبی را پیرامون اعتیاد وراههای پیشگیری از آن و رعایت نکات ایمنی در خانواده ها به مددجویان و عوامل ابتلاءبه بیماری از جمله جنون ،‌اضطراب، ‌افسردگی، خودکشی و ... با مصرف انواع مواد مخد رمخصوصا ازنوع صنعتی ارائه داد.

,

 

,

وی اظهارکرد: اعتیاد معضلی است که متاسفانه امروزه شاهدآن هستیم و بیشتر دراقشارکم بضاعت جامعه شیوع پیدامی کند و البته عدم اطلاع خانواده های تحت حمایت از مضررات فردی و اجتماعی آن میتواند آسیبهای جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه