رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نی ریز مطرح کرد؛

تدبر در آیات قرآن عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

تدبر در آیات قرآن عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نی ریزدردیداربا مسوول خانه قرآن محمد رسول الله(ص) نی ریز در خصوص مسائل فرهنگی وقرآنی مؤسسه بحث وتبادل نظرکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ حجت‌الاسلام فخرالدین میرزایی رئیس اداره  تبلیغات اسلامی نی ریز در دیدار با مسوول خانه قرآن محمد رسول الله(ص) نی ریز گفت: انس با قرآن و تدبر در آن عامل اصلی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است ومربیان قرآنی باید به این نکته توجه ویژه ای داشته باشندوکاراصلی خود را که همان آموزش کلام وحی وگسترش فرهنگ قرآنی است فراموش نکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز؛,

وی تصریح کرد: امروز دشمن برای بی اعتقادی جوانان ونوجوان برنامه دارد وبه شدت بر روی فرهنگ ما کار
می کند لذا باید برای خانواده ها که نقش مؤثر و اساسی درتربیت فرزندان دارند برنامه ریزی کنیم وبهترین راه، همین اشاعه کلام وحی وگسترش فرهنگ دینی وقرآنی درجامعه است.

,
,

میرزایی افزود:تمسک به قرآن و حاکمیت بخشیدن به این کتاب آسمانى جز با شناخت تفکرات انحرافى ضد قرآنى و مقابله با آن‌ امکان ‏پذیر نیست.

,

در ادامه منیژه دادورمسئول خانه قرآن شهری محمد رسول الله(ص) نی ریز گزارشی از برنامه ها وفعالیت های فرهنگی وقرآنی منطقه خود را بیان کرد.

,

شایان ذکر است: شهرستان نی ریز دارای 22مرکز فعالیت قرآنی وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که از این تعداد6مؤسسه قرآنی،3خانه قرآن شهری و13خانه قرآن روستایی در زمینه حفظ و آموزش قرآن کریم مشغول فعالیت می باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه