معاون سیاسی استانداری لرستان:
برخی از رسانه های دنیا به دنبال القای تفکرات خود هستند
معاون سیاسی استانداری لرستان گفت: برخی از رسانه های دنیا با راه اندازی بنگاه های خبری به دنبال القای تفکرات خود هستند و می کوشند تا از لحاظ خبری افکار عمومی را آماده بهره برداری ذهنی نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک "حبیب اله خجسته پور" معاون سیاسی استانداری لرستان در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار که در اداره ارشاد بروجرد برگزار شد گفت: امروزه رسانه های متعددی در حال فعالیت هستند و هر رسانه و خبرنگار از زاویه و دید خود خبرها را بررسی می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی اضافه کرد: امروزه برخی از رسانه های دنیا به دنبال القای دیدگاه ذهنی خود در راستای پدیده های مختلف هستند و از لحاظ خبری افکار عمومی را آماده بهره برداری ذهنی می کنند و با راه اندازی بنگاه های خبری به دنبال القای تفکرات خود هستند.
,,
خجسته پور با اشاره به لزوم تقویت برنامه های خبری افزود: امروز رسانه ها به عنوان منابع خبری خاورمیانه ایفای نقش می کنند و در این راستا خبرنگاران محلی در راستای اطلاع رسانی موثق پای کار هستند.
,,
به گفته وی بعد از شهادت شهید صارمی خبرنگاران زیادی وارد عرصه خبرنگاری و اطلاع رسانی شدند و با هم افزایی و همکاری می توان در راستای حل مشکلات قدم برداشت.
,,
وی به تشکیل انجمن خبرنگاران در بروجرد اشاره کرد و افزود: با همکاری فرمانداری، تعدادی از خبرنگاران می توانند تلاش کنند تا انجمن خبرنگاران را ثبت کنند و از حمایت ها و خدمات بهره مند شوند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه