امام جمعه سلماس:
هدف آمریکا از تمدید تحریم ها ایجاد اختلاف در میان ملت ایران است
امام جمعه سلماس گفت: هدف آمریکا از وضع مجدد تحریم ها و تهدیدات علیه ایران ایجاد اختلاف میان ملت ایران می باشد در صورتی که باید بداند به هیچ وجه به این هدف شوم خود نخواهند رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، وحدت امت اسلامی را از اصول و ارزشهای مورد تاکید پیامبران و ائمه (ع) عنوان کرد و افزود: چراکه وحدت محکم ترین دژ در مقابل دشمنان و تهدیدات آنها می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی افزود : در تمام طول تاریخ از گذشته اختلاف نظر هایی بین علما و بزرگان وجود داشته ولی با تدبیر های درست این اختلاف نظر ها مانع از وحدت بین آنها نشده است .
,امام جمعه سلماس پشتیبانی مردم از ولایت فقیه را مهترین عامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: ملت ایران اعم از شیعه و سنی همه می بایست دست به دست هم دهند و در برابر مواضع دشمنان ایستادگی کنند.
,حجت الاسلام سید موسوی اظهار داشت: هدف آمریکا از وضع مجدد تحریم ها و تهدیدات علیه ایران ایجاد اختلاف میان ملت ایران می باشد در صورتی که باید بداند به هیچ وجه به این هدف شوم خود نخواهد رسید چراکه ملت ایران همیشه در صحنه مجاهدت ها حاضر و گوش به فرمان فرامین رهبری هستند .
,امام جمعه سلماس تاکید کرد: بنابراین ملت و مسئولان باید با هوشیاری و قدرت در برابر هجمه های دشمنان ایستادگی کنند و از عزت و اقتدار ملی دفاع نمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه