در کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد؛

لزوم احیا و ایجاد عناصر اکوسیستم کارآفرینی در استان اصفهان

لزوم احیا و ایجاد عناصر اکوسیستم کارآفرینی در استان اصفهان
نایب رییس کمیسیون آموزش و توانمندسازی اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به هدف­گذاری اتاق بازرگانی بر احیای و ایجاد عناصر اکوسیستم کارآفرینی در استان اصفهان گفت: تشکیل و برگزاری جلسات منظم باشگاه مدیران و مشاوران نمونه‌ای از این فعالیت است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ کوروش خسروی در چهارمین جلسه کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی اصفهان ضمن اشاره بر اهمیت میزان قدرت یک شهر در تربیت نیروی انسانی توانمند در حوزه کسب‌وکار به‌عنوان یکی از مهم‌ترین فاکتورهای موردنظر مجامع بین‌المللی برای ارزیابی سطح توسعه محیط کسب‌وکار گفت: لزوم توجه به پرورش استادان  این عرصه در سطح بین‌الملل تشکیل کمیته تربیت مدرسین در سطح بین‌الملل می‌تواند اقدامی موثر از سوی کمیسیون باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

نایب رییس کمیسیون آموزش و توانمندسازی اتاق بازرگانی اصفهان افزود: این کمیته با انتخاب مدرسان سطح استان با توجه به پتانسیل و ظرفیت متقاضیان و موضوعات موردنیاز طرح معرفی‌شده را در سه مرحله پیشنهادی اجرایی خواهد کرد.

,

وی کمک به منتخبان در  تدریس و توسعه توانمندی ارایه در سطح استان،بهره‌مندی از اساتید تراز ملی جهت ارتقا توانمندی‌های منتخبین و بهره‌مندی از اساتید بین‌المللی جهت دستیابی به استانداردهای مطرح در حوزه تدریس در سطح بین‌الملل ازجمله فعالیت‌های این کمیته برشمرد .

,

محمدعلی نادی در این جلسه به معرفی و بررسی موضوع آموزش آسیب‌زا پرداخت و گفت: آموزش همانند یک مشاور است،مشاوری که می­تواند در جامعه نقش  هدایت­ گر و یا آسیب‌زا  را ایفا نماید.

,

عضو کمیسیون آموزش و توانمندسازی اتاق بازرگانی اصفهان افزود: آموزش آسیب‌زا به‌عنوان یک آموزش یکنواخت، بی‌حرکت، غیرفعال، بی‌هدف و عاری از یادگیری هدفمند است و باعث ایجاد نگرش منفی برای  فراگیر نسبت به آموزش می ­شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه