اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فراخوان دوباره بانک مرکزی برای «وام ازدواج»

فراخوان دوباره بانک مرکزی برای «وام ازدواج»
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی بر استفاده هرچه سریعتر زوج های جوان از فرصت استثنایی و بسیج نظام بانکی کشور برای وام ازدواج گفت: متقاضیان دریافت وام ازدواج هرچه زودتر تشکل پرونده دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی بر استفاده هرچه سریعتر زوج های جوان از فرصت استثنایی و بسیج نظام بانکی کشور برای وام ازدواج گفت: متقاضیان دریافت وام ازدواج هرچه زودتر تشکل پرونده دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,

علی اصغر میرمحمدصادقی با اشاره به مهلت باقیمانده برای استفاده متقاضیان دریافت وام ازدواج گفت: نظام بانکی کشور اکنون آماده پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج با سهل‌ترین شرایط به متقاضیان است و به همین دلیل یک فرصت مناسب پیش روی زوج‌های جوان قرار گرفته تا در کمترین زمان ممکن و با شرایط مناسب، هر یک ده میلیون تومان از شبکه بانکی، وام ازدواج دریافت نمایند.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت، افزود: بر اساس آمارهای رسمی هر یک از بانک‌های مشارکت‌کننده در این طرح، اکنون شرایط خوبی برای پرداخت تسهیلات مهیا است و آمارهای نظام بانکی نیز گویای آن است که بالغ بر ۱۲۰ هزار فقره تسهیلات ازدواج در همین مدت زمان کوتاه پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه سود این وام‌ها ۴ درصد است، تصریح کرد: اقساط ۳۶ ماهه در نظر گرفته می‌شود و با توجه به اینکه تا پیش از اجرای طرح، ۵۰۰ هزار نفر در صف تقاضا قرار داشتند، تلاش شده تا در قالب اجرای این طرح، صف متقاضیان از بین برود و پرونده ها به روز بررسی شود.

به گفته میرمحمدصادقی، چنانچه زوج‌ها توامان در بانکهای مشابه ثبت نام داشته باشند، می توانند با ارایه تنها یک ضامن و حتی پشتوانه قرار دادن یارانه نقدی حساب سرپرست خانوار به عنوان ضامن، از تسهیلات بیست میلیون تومانی زوجین بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح از ابتدای مردادماه شروع شده و تا انتهای شهریورماه در قالب طرح ضربتی ادامه دارد، اظهار داشت: به نظر می رسد بهترین فرصت برای دریافت وام ازدواج از سوی متقاضیان فراهم شده و افرادی که صاحب صلاحیت برای دریافت این وام هستند، باید هر چه زودتر از این فرصت استفاده کرده و با شرایط مناسب، وام خود را از شبکه بانکی دریافت کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه