دهقان؛
روزنامه قانون دانسته یا ندانسته خدمتگزار داعش است
عضو کمیسیون قضایی مجلس: کسانی که حمله موشکی سپاه به داعش را زیر سوال می برند دانسته یا ندانسته به دشمن خدمت می کنند حال عامدانه باشد یا از روی جهل و ناآگاهی و تضعیف جایگاه اقتدار نیروهای نظامی ایران تضعیف اقتدار ملت ایران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و شاندیز در گفت و گو با تیتر یک با اشاره به یادداشت اخیر روزنامه قانون و محکوم کردم عملیات موشکی سپاه علیه داعش توسط این روزنامه گفت: این مطلب آنقدر بی پایه واساس است که صحبت کردن در مورد آن فقط مایه اتلاف وقت است ،اما برای روشن شدن افکار عمومی می گویم، این نوع رفتار خواسته یا ناخاسته باعث خشنودی دشمنان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر یک,
عضو کمیسیون قضایی مجلس با تایید و حمایت از حمله موشکی سپاه به مواضع داعش در سوریه تصریح کرد: اگر سپاه آن زمان اقدام موثری انجام نمی داد بعید نبود شاهد حملات تروریستی دیگر در کشور نباشیم .
دهقان با بیان اینکه تعداد بسیاری از نیروهای سوری ،عراقی،لبنانی و ایرانی و کشورهای دیگر برای دفاع از جبهه مقاومت چندین سال است که با داعش و حامیان آنان در حال جنگ هستند افزود: در سال های اخیر تعدادی در جنگ علیه داعش به شهادت رسیده اند و ظاهرا روزنامه قانون در این کشور حضور نداشته و اخبار جبهه مقاومت را دنبال نمی کرده که بدانند چه تعداد برای سربلندی اسلام و دفاع از ملت مسلمان به شهادت رسیده اند.
عضو کمیسیون قضایی مجلس در پایان با اشاره به اینکه آنقدر حرف اخییر این روزنامه بی پایه و اساس است که پاسخ دادن به آن اسراف در وقت است گفت: من تعجب می کنم باتوجه به تعداد شهدای جبهه مقاومت این روزنامه چطور به این جمع بندی رسیده که شهادت یک نفر با حمله موشکی سپاه در ارتباط است.
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه