رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور:

اوضاع فرهنگی کشور مناسب نیست

اوضاع فرهنگی کشور مناسب نیست
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور در دیدار با فرمانده سپاه ناحیه این شهرستان اوضاع فرهنگی کشور را نامناسب دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، سرهنگ پاسدار سید علی‌اکبر حسینی عصر امروز به همراه مسئول کانون بسیج مداحان و مسئول نظارت بسیج نیشابور با حضور در اداره تبلیغات اسلامی  با مسئول جدید این اداره دیدار و گفتگو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز, سرهنگ پاسدار سید علی‌اکبر حسینی عصر امروز به همراه مسئول کانون بسیج مداحان و مسئول نظارت بسیج نیشابور با حضور در اداره تبلیغات اسلامی  با مسئول جدید این اداره دیدار و گفتگو کردند.,


حسینی در این دیدار بابیان اینکه سرفصل‌های مأموریتی مشترک زیادی داریم عنوان کرد: اداره تبلیغات اسلامی و سپاه نهادهای هستند که توفیق دارند تحت زعامت حضرت آقا خدماتی به مردم ارائه بدهند.

حجت‌الاسلام‌ علیرضا جوانشیری در این دیدار بابیان اینکه جبران خطا و اشتباهات دولتمردان بر دوش سپاه پاسداران بوده است اظهار داشت: حال فرهنگی کشور مناسب نیست؛ از سالیان گذشته نگاه دولت‌ها به فرهنگ نگاه اولویتمند نبوده است  و در این عرصه عقب‌ماندگی‌های فراوان داریم.

وی با اشاره به‌فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری افزود: نهادهای فرهنگی نتوانستند رضایت رهبری را در مباحث فرهنگی جلب کنند که ایشان ناچار به دستور به آتش به اختیار دادند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور اضافه کرد: امروز تکلیف ما تکلیف سنگینی است همه ما باید با تدبیر و داریت در مباحث فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بکوشیم تاقدمی به نفع مناسبات انقلاب اسلامی برداریم.

وی ابراز امیدواری کرد با کمک سپاه نقاط کور و گره کارهای نشدنی در نیشابور حل شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه