logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:

همه به بنیاد برکت برای رونق‌بخشی به مناطق محروم کمک کنند

همه به بنیاد برکت برای رونق‌بخشی به مناطق محروم کمک کنند
نماینده‌ی مردم آباده، بوانات و خرم‌بید با تأکید بر اثرگذاری اقدامات بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی، از دولت و همه‌ی نهادها خواست مکمل طرح‌های بنیاد برکت در حوزه‌ی اقتصاد مقاومتی باشند، در جهت رونق مناطق محروم تلاش کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر رحیم زارع در گفت‌وگو با خبرنگار ما، درباره‌ی اقدامات بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه‌ی انتخابیه‌ی خود گفت: گروه کارشناسی قوی بنیاد برکت توانسته در توجیه فنی و اقتصادی طرح‌ها، آمایش سرزمین و زیست‌بوم مناطق، مطالعات خوبی داشته باشد.
این نماینده‌ی مجلس افزود: بنیاد برکت در حوزه‌ی مدرسه‌سازی، احداث مراکز مذهبی و فرهنگی مثل مساجد، حوزه‌های علمیه و خانه‌های عالم، بهداشت و درمان، ساخت مسکن محرومین، انجام امور زیربنایی و ارایه‌ی خدمات حمایتی و بیمه‌ای، موفقیت‌های زیادی داشته و همین امر در رفع محرومیت از مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ تأثیر بسزایی دارد.
وی خاطر نشان کرد: در بحث سرمایه‌گذاری‌ها و مشارکت‌های اقتصادی هم بنیاد برکت اقدامات قابل‌توجهی انجام داده که دقیقاً در راستای اقتصاد مقاومتی بوده و  در افزایش سطح رضایت‌مندی مردم مؤثر است.
زارع با اشاره به تلاش بنیاد برکت در جهت زدودن غبار محرومیت از مناطق محروم، گفت: خدمات بنیاد برکت در آینده بیش‌تر ملموس خواهد شد اما همین حالا هم در وضعیت رکود و بیکاری فعلی در کشور، بنیاد برکت موفقیت‌های مهمی را در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی کسب کرده است.
وی با اشاره به نیازسنجی بنیاد برکت پیش از اجرای پروژه‌ها و استقبال مردم از اقدامات آن، اضافه کرد؛ بررسی‌ها و مطالعات خوبی که بنیاد برکت در زمینه‌ی انجام پروژه‌ها و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم داشته، باعث شده اقداماتش متناسب با خواسته‌ها و نیازهای مردم باشد.
زارع اضافه کرد: انتظار می‌رود دولت و سایر نهادها هم مکمل طرح‌های بنیاد برکت در حوزه‌ی اقتصاد مقاومتی بوده، در جهت رونق مناطق محروم تلاش کنند. اگر این اتفاق بیفتد در زمینه‌ی رشد اقتصادی، افزایش تولید ناخالص ملی و کاهش نرخ بیکاری شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تأکید بر شناخت ظرفیت‌ها در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم خاطر نشان کرد: در منطقه‌ی ما پتانسیل و ظرفیت رشد و توسعه وجود دارد و به خواست خداوند و همت و کمک بنیاد برکت، این توان بالقوه بالفعل شود و بتواند راهگشای مسایل و مشکلات مناطق باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه