معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری:
تامین نظم و امنیت زائران اربعین حسینی از اولویت های کاری پلیس است
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: تامین نظم و امنیت زائران اربعین حسینی از اولویتهای کاری پلیس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ سرهنگ عبدالرضا قاضی زاده معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری در جلسه کمیته امنیتی و انتظامی ستاد اربعین حسینی استان چهارمحال و بختیاری ضمن تبریک سالروز ورود آزادگان به کشور گفت: امروز ثبات کشور ما مرهون خون شهدا انقلاب در ادوار مختلف است.
وی تاکید کرد: باید از ظرفیت ماه محرم استفاده کنیم و در راستای آگاه سازی مردم گام برداریم.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پلیس با اقدامات خود در راستای تامین نظم و امنیت از زائران امام حسین (ع) است بیان داشت: ما باید تلاش کنیم زائران هیچ گونه دغدغه ای در خصوص اعزام و امنیت نداشته باشند.
قاضی زاده اولویت نخست را تأمین امنیت زائران اربعین حسینی برشمرد و خاطرنشان کرد: تامین نظم و امنیت رضایتمندی زائران اربعین حسینی از اولویت های کاری پلیس استان است.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: بخش عمدهای از تامین امنیت اربعین بر دوش نیروی انتظامی است و در این راستا زائران اربعین حسینی ضمن مشارکت در تامین امنیت توصیه های پلیس را جدی بگیرند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه