logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

علت اصرار بر تاسیس سفارت جمهوری آذربایجان در اسرائیل چیست؟

پارادوکس جدی در تصمیم گیری های دولت همسایه/ از تاسیس سفارت در اسرائیل تا تحکیم روابط با جهان اسلام!

پارادوکس جدی در تصمیم گیری های دولت همسایه/ از تاسیس سفارت در اسرائیل تا تحکیم روابط با جهان اسلام!
تلاش لابی‌های رژیم صهیونیستی در پارلمان جمهوری آذربایجان برای ایجاد سفارتخانه این کشور در تلاویو کماکان ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، فاضل مصطفی اف، نماینده مجلس جمهوری آذربایجان که عضو کمیته حقوق بشر و هیات نمایندگان مجلس جمهوری آذربایجان در مجمع پارلمانی شورای اروپا نیز است، در گفتگو با روزنامه "ینی مساوات" چاپ باکو گفته است: ضروری است بدون توجه به هیچ مسئله‌‌‌ای در اسرائیل سفارت جمهوری آذربایجان دایر شود. روسیه به ما کمک نمیکند. چه ربطی به دیگران دارد که ما با چه کشورهایی رابطه برقرار می‌‌‌کنیم؟ امروز از اسرائیل سلاح می‌‌خریم و همکاری نزدیک داریم. چه کسی می‌‌تواند به ما بگوید که چرا این کار را می‌‌کنید؟ فکر می‌‌کنم که این مساله نباید موضوع بحث باشد. باید این کار را در وقت مطلوب انجام دهیم. امیدوارم که در این راستا گام های مشخصی برداشته خواهد شد و سفارت باز خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

فاضل مصطفی افزود : "باید روابطمان با جهان اسلام نیز گسترش یابد. اما، جهان اسلام نیز این واقعیت را قبول می کند که ما در هر شرایطی برای حفاظت از خود مجبور به برداشتن گام های مشخصی هستیم. زیرا، هیچ نیرویی وجود ندارد که از جمهوری آذربایجان در مقابل اشغالگری ارمنی محافظت کند. جمهوری آذربایجان باید برای خودش دوست بیابد و مناسبات را با همه احیاء کند. به همین علت نیز گشایش سفارت ما در اسرائیل زیانی برای هیچ کشوری ندارد. اگر این کار به حرکتی علیه کشوری تبدیل شود، امکان مذاکره و تفاهم وجود خواهد داشت. اکنون این کار علیه هیچ کشوری نیست. به همین علت نیز، گشایش سفارتخانه واجب است.

,

حکمت حاجی زاده، کارشناس سیاسی نیز در این باره اظهار داشته است: جمهوری آذربایجان نمی خواهد با جهان اسلام که یک میلیارد نفر جمعیت دارد، در تقابل قرار گیرد. تمایل به همکاری با جهان عرب و اسلام نیز مانع از گشایش سفارتمان در اسرائیل می‌‌شود. علاوه بر این، عضویت در سازمان همکاری اسلامی نیز یکی دیگر از موانع است. در این مورد، مساله قدس نیز نقش مهمی را بازی می‌‌کند. جمهوری آذربایجان نمی خواهد در این مساله با جهان یک میلیارد نفری اسلام روبرو شود. جمهوری آذربایجان با این کشور همکاری می کند، اما آشکارا با اسرائیل دوستی نمی کند. کشورهای مسلمانی که در اسرائیل سفارت دارند، تصمیم گرفته اند که به جهان اسلام اعتنایی نکنند و هرکاری را درست می دانند انجام دهند. اما، جمهوری آذربایجان تصمیم دیگری گرفته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه