مدیر مرکز سوانح و فوریت های پزشکی زابل خبر داد
۱۱ نفر مصدوم در پی برخورد دو دستگاه خودروی سواری در محور زابل به هامون
مدیر مرکز سوانح و فوریت های پزشکی شهرستان زابل از مصدومیت ۱۱ نفر در پی برخورد دو دستگاه خودروی سواری در محور زابل به هامون خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی رفعت در گقت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پراید با یک دستگاه خودروی سواری سمند در محور زابل به هامون، حوالی پل ابراهیم اباد ۱۱ نفر مصدوم شدند.
وی افزود: پس از این حادثه و اعلام موضوع به مرکز پیام فوریتهای پزشکی زابل، بلافاصله چهار تیم امدادی از پایگاههای اورژانس شهری شماره دو و پایگاه های اورژانس جاده ای محمد آباد، دولت اباد و شهید ابدهی به محل حادثه اعزام شدند.
مدیر مرکز سوانح و فوریت های پزشکی زابل خاطرنسان کرد: اولین تیم امدادی از پایگاه اورژانس شهری شماره دو در مدت زمان کمتر از ۱۰ دقیقه بر بالین مصدومین حاضر و پس از تریاژ، اقدامات درمانی اولیه جهت مصدومین را آغاز کرد.
رفعت اظهار کرد: براساس این گزارش، ۱۱نفر مصدوم سپس توسط تیم های حاضر جهت ادامه درمان به بیمارستان حضرت امیرالمومنین علی (ع) زابل منتقل شدند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه