فریاد مظلومیت سد کوار از فراز قله دماوند

فریاد مظلومیت سد کوار از فراز قله دماوند
اکنون که خاکمان دارد از بی آبی میمیرد، انتظار داریم دولت تدبیر و امید، سدی را که آیت الله هاشمی رفسنجانی در زمان دولت اول خود کلنگ زنی کرده بود به سرانجام برساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارکوار، سید همت استوار، علی اصغر آموزگار و حسن پردل اکبرآبادی سه کوهنورد کواری هستند که با صعود بر بام ایران قله دماوند، در حمایت از سد میرزای شیرازی شهرستان کوار، بر مظلومیت این پروژه 46 ساله تأکید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارکوار,

این کوهنوردان با در دست داشتن پلاکاردهایی بر فراز این قله 5671 متری، خواستار توجه ویژه دولت تدبیر و امید به این پروژه شدند.

,

سید همت استوار یکی از اعضای این گروه گفت: شهرستان کوار با تقدیم پانصد شهید سهم خود را به این نظام و انقلاب ادا کرد تا ذره ای از خاک ایران اسلامی کم نشود و اکنون که خاکمان دارد از بی آبی میمیرد، انتظار داریم دولت تدبیر و امید، سدی را که آیت الله هاشمی رفسنجانی در زمان دولت اول خود کلنگ زنی کرده بود به سرانجام برساند.

,

 

,

شایان ذکر است مطالعات اولیه ساخت سد کوار در سال 1350 آغاز شد منتهی اجرای عملیات اجرایی آن تا پس از انقلاب و زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی به تعویق افتاد، این سد که از اولین پروژه های وزارت نیرو پس از انقلاب می باشد با شماره پروژه تک رقمی در وزارت نیرو به ثبت رسیده است و این نشان از قدمت آن دارد منتهی قسمت تلخ این قضیه، به سرانجام نرسیدن آن پس از گذران هفت دولت پس از آن می باشد.

,

فریاد مظلومیت سد کوار از فراز قله دماوند

, فریاد مظلومیت سد کوار از فراز قله دماوند,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه