معاون استاندار فارس خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی جهرم :
سیاست های دولت را در دیدار با مردم تبیین کنید
فرماندار ویژه ی جهرم در آستانه آغاز هفته دولت گفت : مدیران باید از این فرصت نهایت بهره را گرفته و زحمات و تلاش های دولت و همچنین سیاستها و برنامه های آینده دولت را با مردم در میان بگذارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پسین جهرم علیرضا صحرائیان معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه ی شهرستان جهرم در جلسه ستاد بزرگداشت هفته دولت در جمع مدیران و مسؤولین دستگاه های اجرایی و ادارات جهرم گفت: باتوجه به تقارن هفته دولت با زمان استقرار دولت دوازدهم لازم است شرح فعالیت های 4 ساله دولت یازدهم و تشریح برنامه های دولت دوازدهم توسط بخشداران و مسئولان ادارات دولتی و نهاد های انقلابی به استحضار مردم برسد چرا که این دستاورد ها در حقیقت دستاورد های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پسین جهرم,صحرائیان ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای دولت، شهیدان رجایی و باهنر با اشاره به فرموده های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه مردم ولی نعمتان مسئولان هستند و مسئولان مکلفند عملکرد خود را به اطلاع آنان برسانند، اظهار داشت: باتوجه به اتمام دولت یازدهم همه مدیران دستگاههای اجرایی وظیفه دارند ضمن اعلام و پیگیری بهره برداری از پروژه های به اتمام رسیده در هفته دولت، فعالیت های انجام شده را از طریق فضای حقیقی و مجازی به استحضار مردم شریف برسانند.
,وی دیدار رو در رو و مستقیم با مردم رافرصتی مناسب برای بیان عملکرد، مشکلات، چالشها و برنامه های دولت دانست و گفت: مدیران باید از این فرصت نهایت بهره را گرفته و زحمات و تلاش های دولت و همچنین سیاستها و برنامه های آینده دولت را با مردم در میان بگذارند.
,نماینده عالی دولت در شهرستان جهرم با اشاره به برنامه های این هفته بیان داشت:گلباران قبور شهدا، سرکشی از خانواده معظم شهدای دولت،افتتاح پروژه های عمرانی در سطح شهرستان باحضور استاندار محترم یا معاونین ایشان، تقدیر از مدیران و کارمندان منتخب از برنامه هایی است که در هفته دولت اجراء خواهند شد.
,صحرائیان از بخشداران خواست که ستاد بزرگداشت هفته دولت را در بخش ها تشکیل و برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
,,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه